Volg via

Beschikbaar in regio:

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zoeterwoude, Koudekerk aan den Rijn, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Valkenburg (ZH), Nieuwe Wetering, Rijpwetering en de Zilk.

Corné Versluis

 [email protected]
 06 538 538 55
 Leiden, Lammenschansplein 6 | Alphen aan den Rijn, Thorbeckestraat 1E

Corné Versluis is sinds 2007 ScheidingsMakelaar in de regio: Leiden, Leiderdorp en nu ook in Alphen aan den Rijn. Als ervaren scheidingsbemiddelaar is hij goed op de hoogte van alle juridische en financiële zaken rond een echtscheiding. Voor 2007 was hij enige jaren werkzaam als hypotheekadviseur en hij adviseert u graag over alle zaken die spelen bij uitkoop of verkoop van de eigen woning. Hij verzorgt het hele traject voor u van inventarisatie tot en met het maken van het convenant, en ook de juridische afhandeling via de rechtbank.

Voor meer informatie over mijn werkwijze ga je naar hulpbijscheiden.nl. Huisbezoek is mogelijk.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Ik wil je bedanken voor de wijze waarmee je je werkzaamheden hebt uitgevoerd voor ons. Oog voor realiteit, aandacht voor ons beiden, accuraatheid en kennis van zaken. Ik vond het professioneel en “prettig”.”

Frank

“We zijn allebei erg tevreden over de gang van zaken., Ik wil je zeggen dat ik blij ben dat we met jou in zee zijn gegaan. Er is alleen goeds uit voortgekomen. Mijn ex-vrouw en ik kunnen vrienden blijven en dat vind ik erg belangrijk. Met dank…”

Jan, Leiderdorp

“Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling. Je hebt mij, maar ik denk en hoop ook mijn ex-vrouw goed geholpen. Je rustige aanpak, je luisterend oor en het uit handen nemen van alle zakelijke aspecten rondom onze scheiding hebben mij in ieder geval het zetje gegeven om door te kunnen zetten. Je bent goed in je werk.”

Paul, Leiden

Blog & Opinie

Alimentatie stijgt met 2,0% 19-11-2018

Jaarlijks stijgen alimentatiebedragen op grond van artikel 402-a Boek I BW. De Minister voor Rechtsbescherming stelt het indexeringspercentage vast en heeft dit voor 2019 op
2,0 % vastgesteld. Dit betekent dat de vastgestelde kinder- en partneralimentatie moet worden verhoogd met dit percentage tenzij dit expliciet is uitgesloten in het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Hieronder kunt u de geïndexeerde alimentatie berekenen. Voert u hierbij het jaartal van de beschikking in en het door de rechter vastgestelde bedrag.

Bron: www.lbio.nl/indexering-alimentatie

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen