030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen."

"Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal geregeld worden? Bij wie moet ik daarvoor zijn? We hadden een samenlevingscontract, maar moet ik dan een advocaat in de arm nemen? Hoe moet dat verder met mijn dochter? Het tolde maar in mijn hoofd en ik wist niet waar ik moest beginnen."

"Een vriendin vond De ScheidingsMakelaar, via een advertentie. Na het kennismakingsgesprek voelde ik dat ik er niet meer alleen voor stond. We moesten, ondanks de nare situatie, toch blijven communiceren. Vooral met het oog op ons kind."

"En onze echtscheiding ontaarde niet in een vecht-scheiding. Dat leverde ons direct financieel voordeel op, want ik had niet jarenlang in een strijd verwikkeld willen zijn met mijn ex."

"Mijn nieuwe leven staat weer op de rit. Samen met Anouk woon ik in een ander huis, we hebben een goede omgangsregeling afgesproken en ook materieel en financieel is alles op orde. Zonder De ScheidingsMakelaar was ik waarschijnlijk nu nog aan het tobben geweest."

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Martijn (41) was te druk voor een scheiding

"We waren uit elkaar gegroeid, en vonden dat we elkaar en onze kinderen tekort deden. We konden gelukkig in goed overleg uit elkaar." "In een 'vechtscheiding' zagen we allebei niets. Mijn collega attendee...
» Martijn

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?