030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Annelies (35) woonde samen en heeft 2 kinderen

"Mijn ex-vriend wilde de scheiding onderling regelen, maar ik had niet het gevoel dat het eerlijk ging. Daarom heben we De ScheidingsMakelaar ingeschakeld."

"Heel erg, maar ik wist dus helemaal niets van onze financiën en administratie. Ik moest wat dingen meenemen naar het eerste gesprek: verzekeringspolissen, pensioenregelingen, hypotheekakte…

Onze scheidingsbemiddelaar legde alles goed uit, totdat ik inzicht had in wat ik kon kiezen. Het huis is verkocht, ik heb een andere baan en woon samen met mijn nieuwe vriend."

"Eerst dacht ik dat ik alle nieuwe verzekeringen en zo zelf moest gaan regelen, maar onze ScheidingsMakelaar deed dit voor mij. Hij heeft gewoon overal aan gedacht!"

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Christian (43) regelt zijn zaken graag goed

"De ScheidingsMakelaar is wel zakelijk, maar niet zo afstandelijk formeel. Ik voelde me op mijn gemak, en kon alles zeggen wat ik wilde." "Met een checklist gingen we alle onderwerpen langs die voor de sc...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?