030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Christian (43) regelt zijn zaken graag goed

"De ScheidingsMakelaar is wel zakelijk, maar niet zo afstandelijk formeel. Ik voelde me op mijn gemak, en kon alles zeggen wat ik wilde."

"Met een checklist gingen we alle onderwerpen langs die voor de scheiding van belang waren. Wij wisten niet waar we moesten beginnen. Het wordt helder in je hoofd als iemand het voor je op een rij zet, en het meeste voor je regelt."

"Binnen een paar dagen waren er ook al allerlei afspraken gepland, en begon er gelijk schot in de zaak te komen. Zoals afspraken met de advocaat, het verder doorlichten van mijn financiële huishouding, taxatie van mijn woning enzovoort..."

"Mijn ex-partner wilde niet echt meewerken, maar toch kwamen we binnen 2,5 maand tot een akkoord. Ik vond ondertussen andere woonruimte, de verzekeringen zijn geregeld, de omgangsregeling met mijn dochter is rond."

"Ik heb mijn testament aangepast. Over mijn pensioen konden we wat langer doorpraten. Door de verevening had ik een pensioengat en daarvoor zocht De ScheidingsMakelaar ook een oplossing."

"Natuurlijk was het een rotperiode, maar ik kijk op de scheiding toch goed terug. Ik stelde het het meest op prijs , dat je niet zo alleen staat, maar dat er wordt meegedacht. En dat er ook gewoon zo nu en dan een telefoontje kwam over hoe het me ging. Toch prettig."

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Christian (43) regelt zijn zaken graag goed

"De ScheidingsMakelaar is wel zakelijk, maar niet zo afstandelijk formeel. Ik voelde me op mijn gemak, en kon alles zeggen wat ik wilde." "Met een checklist gingen we alle onderwerpen langs die voor de sc...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?