we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Contactloos scheiden

De ScheidingsMakelaar® begeleidt u persoonlijk bij uw beslissingen omtrent de menselijke, praktische, financiële en juridische zaken die bij uw scheiding komen kijken. U weet snel waar u aan toe bent, u maakt een solide, nieuwe start.

Sinds het coronavirus en de maatregelen om uitbreiding zo beperkt mogelijk te houden is het raadzaam en ons geadviseerd zo weinig mogelijk fysiek contact te hebben. Hoe kunnen we dat in een persoonlijke aangelegenheid als een scheiding organiseren.

De moderne technologie helpt ons daarbij. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk en makkelijk om elkaar persoonlijk te spreken via een video-call. Vanaf verschillende plaatsen kunnen we in een beschermde omgeving toch via beeld en geluid met elkaar communiceren. Op deze manier kan het scheidingsproces zo gewoon mogelijk doorgang vinden.

Aan het woord is Hans van Son, ScheidingsMakelaar voor de IJmond en Haarlem. Het is dezer dagen een veelbesproken onderwerp. De ScheidingsMakelaar heeft de technische gereedschappen en biedt u zo de mogelijkheid om middels online mediation toch een goede oplossing te bieden die voor u beiden acceptabel is.

Samenvattend: voor iedereen blijft er de mogelijkheid om contactloos gesprekken te voeren en de scheiding in alle redelijkheid vlot met elkaar af te ronden. Een scheiding is immers al emotioneel genoeg.

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen