we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Nu ook online scheiden bij De ScheidingsMakelaar!

Als toevoeging op onze jarenlange betrouwbare dienstverlening introduceren we nu online-scheiden-plus, waarbij de “plus” staat voor: met begeleiding door een ScheidingsMakelaar dus met behoud van kwaliteit!

Jullie willen in goed overleg online scheiden tegen de laagst mogelijke kosten, en weten in grote lijnen al hoe je e.e.a. wil regelen, maar wel gaan jullie voor zekerheid en kiezen daarom voor online begeleiding door een scheidingsprofessional, met name om fouten te voorkomen.

Wij bieden tegen een vast laag tarief online begeleiding door een ScheidingsMakelaar, die ook een alimentatieberekening maakt, een model ouderschapsplan aanlevert (bij minderjarige kinderen), informeert over pensioenverevening en alle overige zaken die bij een scheiding van belang zijn, en als jullie het eens zijn het scheidingsconvenant opstelt.

Online-Scheiden-Plus is je scheiding samen regelen, vanuit je eigen huiselijke omgeving, want gesprekken vinden plaats met een video meeting via je eigen computer met internet-verbinding. Jullie tekenen vervolgens zelf het convenant, en stuurt deze samen met het door ons opgestelde scheidingsverzoek naar een met ons samenwerkende advocaat die deze indient bij de rechtbank.

Is online scheiden geschikt voor jullie? Check het hier:

  • Jullie weten in grote lijnen al hoe je de scheiding/relatiebeëindiging wil regelen.
  • Er is ondanks de scheiding vertrouwen in elkaar en beslist geen ruzie en/of boosheid.
  • Zelfwerkzaamheid m.b.t. aan te leveren gegevens en ouderschapsplan is geen probleem.
  • Jullie zijn handig met een computer en deze heeft een goed werkende camera en geluid.

Online-scheiden-plus is modern en voordelig scheiden met behoud van kwaliteit. Voor meer informatie ga naar: http://online-scheiden-plus.nl/

Voldoe je niet aan alle voorwaarden maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek op een locatie bij jullie in de buurt.

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen