030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Diensten

Samenwonen is hard op weg de meest populaire vorm van samenleven te worden. Het CBS voorspelt 2 miljoen samenwonenden in 2025. Toch is scheiden uit een samenwoonrelatie niet zonder zorgen. Vaak doet men gezamenlijk... Lees Meer »
Een scheiding is afronden van wat geweest is, maar het gaat ook over een solide basis leggen voor de toekomst, tenminste zo denken we erover bij De ScheidingsMakelaar. Toch blijft uw leven en dat van uw kinderen verander... Lees Meer »
Schrijf u in voor onze nazorg nieuwsbrief! Om u ook na de scheiding op de hoogte te houden versturen we een keer per kwartaal een nieuwsbrief. Zo houden we u op de hoogte over alle belangrijke zaken die na uw s... Lees Meer »
In iedere regio werkt de Scheidingsmakelaar B.V. samen met een professionele ouderbegeleider die met u werkt aan een ouderschapsplan op maat. Dit kan een psycholoog, een pedagoog of kindertherapeut zijn, en meestal is di... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?