030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Disclaimer

Alle informatie die wordt aangeboden op de site van De ScheidingsMakelaar is met de grootste zorg samengesteld en wordt continue gecontroleerd en onderhouden. Desondanks kan De ScheidingsMakelaar B.V. niet garanderen dat de informatie te allen tijde volledig en juist is. De ScheidingsMakelaar B.V. spant zich in om de op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens optimaal weer te geven. Melding aan De ScheidingsMakelaar B.V. van eventuele onjuistheden, wordt zeer gewaardeerd.

Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. De ScheidingsMakelaar B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade ontstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van De ScheidingsMakelaar B.V. komen.

De ScheidingsMakelaar B.V. heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door De ScheidingsMakelaar B.V. gecontroleerd of goedgekeurd. De ScheidingsMakelaar B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

© De ScheidingsMakelaar B.V. 2003-2006. Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van De ScheidingsMakelaar worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Annelies (35) woonde samen en heeft 2 kinderen

"Mijn ex-vriend wilde de scheiding onderling regelen, maar ik had niet het gevoel dat het eerlijk ging. Daarom heben we De ScheidingsMakelaar ingeschakeld." "Heel erg, maar ik wist dus helemaal niets van onze f...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?