we staan voor u klaar
030 23 45 250
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Disclaimer

Alle informatie die wordt aangeboden op de site van De ScheidingsMakelaar is met de grootste zorg samengesteld en wordt continue gecontroleerd en onderhouden. Desondanks kan De ScheidingsMakelaar B.V. niet garanderen dat de informatie te allen tijde volledig en juist is. De ScheidingsMakelaar B.V. spant zich in om de op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens optimaal weer te geven. Melding aan De ScheidingsMakelaar B.V. van eventuele onjuistheden, wordt zeer gewaardeerd.

Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. De ScheidingsMakelaar B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade ontstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van De ScheidingsMakelaar B.V. komen.

De ScheidingsMakelaar B.V. heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door De ScheidingsMakelaar B.V. gecontroleerd of goedgekeurd. De ScheidingsMakelaar B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

© De ScheidingsMakelaar B.V. 2003-2018. Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van De ScheidingsMakelaar worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvuldigd.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen