we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Gelukkig gescheiden

Gelukkig nieuwjaar! hoor je nu overal. Maar wat als je gaat scheiden of net gescheiden bent? Dan lijkt een gelukkig jaar misschien heel ver weg. Volgens ScheidingsMakelaar Milou Scholtes hoeft dat niet zo te zijn. Zij begeleidt mensen bij het maken van goede afspraken rondom de scheiding. Want goede afspraken vormen de basis van een nieuwe toekomst.

Bij een scheiding komt heel veel kijken. De belangrijkste onderwerpen zijn de kinderen, wonen en de financiën. Een ScheidingsMakelaar legt uit wat de wettelijke regels zijn, wat de financiële consequenties zijn van beslissingen, of er belastingvoordelen te behalen zijn en tenslotte wat voor jullie handige oplossingen zijn.

Er is veel aandacht voor de kinderen. Naast het (verplichte) ouderschapsplan wordt heel praktisch gekeken hoe de ouders straks “samen” de kinderen op gaan voeden.
Er wordt ook uitgebreid gesproken over de wensen en mogelijkheden voor de woning. Gelukkig is er vaak meer mogelijk dan men denkt. De financiën blijft een lastig onderwerp. Het moet natuurlijk verdeeld worden, maar hoe? Het gaat hierbij om de verdeling van de financiële bezittingen, maar ook om de verdeling van het inkomen, oftewel de alimentatie. Samen gaan we op zoek naar een oplossing waarbij ieder weer goed verder kan. Met goede afspraken weet je waar je aan toe bent en kun je een nieuw, gelukkig leven op gaan bouwen.

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen