Testimonials

anoniem

“Anique is meelevend en betrokken … Ze geeft duidelijke uitleg, en niets lijkt te veel voor haar. Vanaf het begin voelden we ons op ons gemak.”

Rob T., Bussum

“Hester ik wil je bedanken voor alles. Je bent toegankelijk en betrokken in je werk. Het was geen leuke tijd, zoals je weet, maar je hebt ons vakkundig door onze scheiding heen geleid. Ik ben blij dat nu alles afgerond is en voel weer wat ruimte om verder te gaan.”

Marieke, Hilversum

“Ik heb Hester tijdens onze scheiding ervaren als zeer kundig, flexibel en klantvriendelijk. Ze heeft ons zowel op het gebied van mediation als ook fiscaal geweldig geholpen. Ik ben nog steeds blij met de afspraken die we hebben kunnen maken”

Corina

“Na ons besluit om te gaan scheiden hebben we diverse personen benaderd die ons konden begeleiden in dit traject. We hebben Ila uitgenodigd voor een gratis intake gesprek en ik had al meteen een goed gevoel bij Ila. Zij heeft ons stap voor stap uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij een scheiding, en dat is nogal wat. Begeleiding in het verzamelen van het papierwerk, maar ook gewoon een gesprek over hoe het met je gaat, want er komen nogal wat emoties los bij een echtscheiding. Dit alles op het tempo dat jezelf aangeeft. Het was fijn dat de gesprekken thuis waren, in een vertrouwde omgeving. Kortom een warme vrouw, die een luisterend oor heeft voor je en de zorg voor de afwikkeling van je scheiding uit handen neemt.”

Denise, Zwolle

Karen van der Toolen heeft in maart 2018 onze scheiding begeleid. Op dat moment was onze dochter slechts 3 maanden oud. Ik heb Karen ervaren als een mediator die meedenkend is en echt een luisterend oor biedt. Ze is communicatief vaardig waarbij ze vriendelijk is maar ook door kan vragen en confronterend kan zijn. De bijeenkomsten met haar waren toekomstgericht wat houvast biedt in een lastige situatie. Daarnaast is ze betrouwbaar en bereikbaar voor urgente problemen. De mediations hebben ertoe geleid dat we goede afspraken hebben kunnen maken voor en over onze dochter. We hebben “geleerd” elkaar te zien als vader en moeder in plaats van als ex-partners.

Margot

“Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede begeleiding. Ik voelde me gehoord bij jou en je toonde begrip als ik iets niet begreep of het mij te snel ging. Tussendoor kon ik ook altijd telefonisch of via de mail bij je terecht voor vragen. Het was een moeilijke tijd maar met jouw hulp en luisterend oor, is alles toch in goede banen geleid.”

Ted

“Ik wil je alsnog bedanken voor de prettige en deskundige wijze waarop je onze scheiding vlot en begripvol hebt begeleid.”

 

 

Mark Blaauw

“Voor mijn werk zat ik in het buitenland tijdens mijn scheiding. Karen heeft alles snel en efficiënt geregeld via de mail en telefoon voor een heel redelijke prijs. Fijn dat ze ook ’s avonds en in het weekend te bereiken is! Binnen 4 weken was alles rond en lag het convenant bij de rechtbank.”

Anoniem

“De begeleiding van de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren. De heer Wijmans stelde mij op me gemak en zoals het hoort te zijn voor ons beide een sparringpartner.”

Anoniem

“De adviseur kon goed zaken (her)formuleren, waardoor er op prettige wijze afspraken te maken waren. Ook in het emotioneel proces gaf dit ruimte.”

Laura

“Tijdens een procedure van een echtscheiding moeten veel, heel veel keuzes gemaakt worden. Die maak je uiteindelijk zelf maar goed advies is daarbij onontbeerlijk. En goed advies is niet altijd hetgeen je wilt worden maar wel wat nodig is om uiteindelijk verder te kunnen met je leven. Los daarvan is het prettig als een adviseur heel erg met je meedenkt en voorzetten geeft over zaken die er aan gaan komen. Vooral dat laatste, het meedenken, zaken voor je controleren en bijna uithandennemen om je te ontlasten, heft mij de afgelopen 9 maanden enorm geholpen. Ik dacht dat ik er helemaal alleen voor stond. Maar in de praktijk was dat niet het geval. En dat is heel prettig om te ervaren. het is uiteindelijk een process waarin je leert omgaan met nieuwe situaties en keuzes.”

Anoniem

“De adviseur kwam bij ons over als een vriendelijke man die betrokken is bij wat hij doet. Een deskundige man die verstand heeft van zaken. De gesprekken verliepen prettig, menselijk en vooral onpartijdig. Op een rustige manier gaf de mediator uitleg over de onderwerpen en gaf aan verschillende mogelijkheden in kaart te zullen brengen zodat de toekomst er voor beide partijen goed uit zou zien. Als iets niet duidelijk was ( vooral het stukje pensioen) dan legt hij het nog 2 of 3 keer uit. Een scheiding is heel ingrijpend, niet alleen emotioneel maar ook praktisch gezien. Het is daarom fijn als een betrouwbaar en deskundig iemand naast je staat die meedenkt hoe het beste door het proces te komen. Wij kijken er met een goed gevoel op terug. Omdat wij zelf tevreden waren over de begeleiding hebben wij Settlement bij een ander stel aanbevolen die ook in een scheiding zat.”

Anoniem

“De scheidingsmakelaar is een betrokken persoon, heel duidelijk uitleg, meelevend … Hij heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de scheiding in z`n werking gaat, en geen ene vraag was te veel voor hm. We voelde ons vanaf het eerste gesprek op ons gemak bij hem.”

Frank

“Marieke heeft ons uitstekend, naar beider tevredenheid, geholpen. In onze complexe scheiding met kinderen, vermogensverdeling en alimentatie onenigheid, kwam haar gedegen juridische kennis goed van pas. Alle relevante aspecten zijn op tafel gekomen. We zijn nu een jaar verder en kunnen concluderen dat er geen steken zijn gevallen. Marieke heeft ons geholpen om samen goed in gesprek te blijven, waardoor onze kinderen niet zijn geconfronteerd met de strijd die toentertijd tussen ons bestond.”

Marieke, Helmond

“Het aantal gesprekken kan ik me eigenlijk niet meer precies herinneren, dus dat kan afwijken van de werkelijkheid. Verder ben ik meer dan tevreden over onze scheidingmakelaar. Het had niet beter geregeld kunnen worden en dat zegt denk ik alles.”

Wilma en Hans, Someren

“Onze kinderen hebben meegedaan aan het programma KIES, kinderen in echtscheidingssituaties. Ze vonden het fijn om naar de bijeenkomsten te gaan. Het praten met andere kinderen in dezelfde situatie heeft ze veel goed gedaan. Nogmaals bedankt.”

Henny, Bakel

“We zijn erg tevreden over onze scheidingsmakelaar Jose Aarts. We konden snel bij haar terecht en heeft alles goed voor ons geregeld. Zeker in deze moeilijke tijd was het prettig om iemand te hebben die met ons mee liep.”

Tanja, Helmond

“Al met al ben ik zeer tevreden over de dienstverlening door José Aarts, ze was erg meelevend, kundig en we konden haar altijd bereiken. ik zou haar zo aanbevelen bij anderen.”

Monique, Nuenen

“Jose heeft ons beide goed geïnformeerd en met alles goed geholpen. We konden met al onze vragen bij haar terecht. Het begeleiden van onze kinderen was fijn voor de kinderen en goed voor ons. Zo wisten we hoe het echt met de kinderen ging en ze gaf ons goede tips voor de toekomst.”

Anita, Gemert

“Jose heeft een vermogensopstelling voor ons gemaakt waardoor we een goed overzicht kregen van onze situatie, tevens waren we heel blij met haar informatie over de fiscale consequenties.”

Wilma, Hengelo

“Ik ben erg blij dat we bij ons echtscheidingstraject begeleid zijn door Marc. Juist in een situatie waarin emoties vaak nog een flinke rol spelen, is het zo fijn dat iemand goed gefocust blijft bij ook de zakelijke/praktische kant. Marc loodste ons vlot en helder door de wirwar aan financiële en praktische zaken die geregeld moesten worden. Hij had duidelijk oog voor elk van ons – sterker nog – voor ons hele gezin; Marc hield de focus scherp en ontwarde op subtiele wijze de emotionele aspecten van het wat zakelijker traject. Met zoveel respect en warmte… dat kan ik eigenlijk niet goed onder woorden brengen. Dankjewel voor alles! Hartelijke groet,”

Margreet

“Ik heb goede ervaringen met de scheidingsmakelaar Marc Fokkink. Hij geeft een duidelijke uitleg over de gang van zaken, is begripvol en onpartijdig. Alles wordt correct afgehandeld.”

Ingrid

“Ik vind je een heel prettige en rustige persoon die alles heel goed kan uitleggen en de taaie stof met enige humor weet te brengen. Je hebt mensenkennis en weet wat je “in de kuip hebt”. “Doe maar gewoon..” spreekt ons erg aan. Ook het vertellen van je eigen ervaringen geeft vertrouwen. Alles is keurig en snel geregeld. Je straalt écht interesse uit in de mensen die je voor je hebt. Ik vond het een hele prettige samenwerking. Heel erg bedankt voor je advies en deskundigheid.”

Gerard, Hengelo

“Zowel blij als bedroefd een punt te hebben gezet achter deze fase in mijn leven. Maar nu is wel het moment om je nogmaals te bedanken voor je inzet over de afgelopen maanden. Je hebt mij in ieder geval geholpen om in dit traject de focus te houden, waar nodig de rust te bewaren en me te wijzen op de belangen van de andere partij. En met enig regelmaat getoond hoeveel geduld je hebt met klanten.”

Bert, Soesterberg

“In 2013 kwam ik in contact met Simone Maten met een verzoek tot hulp bij mijn scheiding.Een moeilijke en pijnlijke periode, waarbij goede hulp ook essentieel is om e.e.a. goed te kunnen verwerken. Mijn scheiding was op papier een simpele, maar bleek toch erg lang te duren door slechte communicatie tussen mij en mijn ex vrouw. Hierin was het dan ook een verademing om van advies voorzien te worden door Simone in dit zeer frustrerende proces. Door haar kundigheid, oplossingsgerichtheid en kalmte heb achteraf een prettig gevoel overgehouden aan iets wat moeilijk als positief uit te leggen valt. Daarvoor ben ik haar dan ook zeer dankbaar.”

Franciska, Soest

“Wij zijn via kennissen bij Simone terecht gekomen. Na een prettig voorgesprek hebben we besloten Simone onze scheiding te laten regelen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het contact was prettig. De scheiding was snel geregeld en zelfs na die tijd staat Simone voor ons klaar om vragen te beantwoorden.”

Frank

“Ik wil je bedanken voor de wijze waarmee je je werkzaamheden hebt uitgevoerd voor ons. Oog voor realiteit, aandacht voor ons beiden, accuraatheid en kennis van zaken. Ik vond het professioneel en “prettig”.”

Jan, Leiderdorp

“We zijn allebei erg tevreden over de gang van zaken., Ik wil je zeggen dat ik blij ben dat we met jou in zee zijn gegaan. Er is alleen goeds uit voortgekomen. Mijn ex-vrouw en ik kunnen vrienden blijven en dat vind ik erg belangrijk. Met dank…”

Paul, Leiden

“Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling. Je hebt mij, maar ik denk en hoop ook mijn ex-vrouw goed geholpen. Je rustige aanpak, je luisterend oor en het uit handen nemen van alle zakelijke aspecten rondom onze scheiding hebben mij in ieder geval het zetje gegeven om door te kunnen zetten. Je bent goed in je werk.”

Margriet

“Wat zijn wij lastig voor je geweest, maar je gaf niet op. Geweldig en mijn dank.”

Evelien, Zoetermeer

“Jij hebt mij door dit proces heen gesleept. Zonder jou had ik het niet gered. Heel erg bedankt en ik hoop je nog te zien.”

Anoniem

“Beste Hans, De ervaring met jouw is dat je zaken, emotioneel, rationeel, en financiele zaken gestructureerd weet aan de pakken. Een goed naslagwerk en alles op papier. Je heb veel zaken voor ons goed weten op te lossen, daarbij ben je een vriendelijk en fijne man met goede gesprekstechnieken en wist respectvol om te gaan met onze emoties. Hartelijk dank voor de ondersteuning. “

Heleen, Haarlem

“Beste Hans, Ik ben erg tevreden over de bemiddeling door de Scheidingsmakelaar. We werden goed ingelicht over de rechten en plichten en ik had geen enkel moment het gevoel dat we onder (tijds-) druk werden gezet een bepaalde beslissing te nemen. Ook vond ik het prettig dat allerlei vervolgstappen op een rijtje waren gezet want er komt veel kijken bij een scheiding. Er is ons veel denkwerk uit handen genomen. Met vriendelijke groet,”

Ron, Velsen

“De Scheidings Makelaar , Hans van Son, heeft zich in ons traject zeer professioneel opgesteld en was oprecht betrokken en objectief. Ondanks dat wij van te voren reeds goed hadden overwogen wat wij wilden heeft hij ons toch op een aantal belangrijke zaken gewezen en goed geadviseerd. Hulde en dank daarvoor !”

Appelman

“Ik heb Hans ervaren als een prettige, vakkundige en betrouwbare begeleider. Hij heeft steeds alle tijd genomen en alles goed uitgelegd. Er was een mooie balans tussen de zakelijke aspecten en de emotionele kanten. En er was ook ruimte voor de nodige humor!”

Wouter, Enkhuizen

“Correcte en snelle afhandeling. Gerard werd voor ons gaande het scheidingsproces echt een vertrouwenspersoon. Ter zake kundig en communicatief erg sterk. Ga zo door!”

Petra, Hoorn

“Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Gerard. Alles is naar wens verlopen. Gerard heeft ons in een moeilijke periode kundig- en met de juiste energie geholpen. Alle zaken die opgepakt moesten worden heeft hij opgepakt. Aanrader!”

Robert

“Peter en Gozien hebben verstand van zaken en weten je op je gemak te stellen. Tevens hoe zij met kinderen omgaan die erbij aanwezig zijn vind ik super en erg belangrijk. Ik heb niks dan goeds te zeggen over hoe zij ons hebben geholpen.”

Rianne en Henk

“Peter en Gozien Vossen hebben uitstekend bemiddeld. Zij hebben ons na 2 jaar weer aan het praten gekregen. We zijn nu gescheiden, maar we gaan veel beter met elkaar om dan dat we ooit hebben gedaan. We gaan nu zelfs samen bij onze volwassen kinderen op bezoek! Peter en Gozien hebben ook onze, best wel ingewikkelde, financiële zaken uitstekend afgehandeld.”

Geert en Janine

“Geert en ik dachten even snel te kunnen scheiden. Er waren geen kinderen in het spel. Wel hebben we beiden een eigen zaak én een gezamenlijke woning welke al in de verkoop stond. Dat laatste tot groot verdriet van mijn (ex)partner die zoveel ziel en zaligheid in de woning had gelegd en die vanuit onze woning zijn onderneming drijft. Peter en Gozien stelden ons tijdens het intakegesprek al gerust dat er misschien nog wel een of meerdere mogelijkheden waren om de woning toch voor Geert te kunnen behouden. Het heeft dan wel langer geduurd dan dat wij hadden ingeschat, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. We hebben de woning uit de verkoop gehaald en mede door de expertise van Peter en Gozien heeft Geert toch de woning kunnen behouden en kan hij zijn onderneming aan huis voortzetten.”

E. en F.

“De begeleiding door Peter en Gozien Vossen willen wij in de volgende zin samenvatten: Een begeleiding van de scheiding met veel deskundigheid en empathie en begrip naar beide partijen. “

Marien en Gijs

“Dat onze scheiding financieel nogal wat voeten in aarde zou hebben was ons bekend. Mijn vrouw en ik hebben in de personen van Peter en Gozien dan ook letterlijk de juiste mensen in huis gehaald die met uitgebreide kennis van zaken, privé- én zeker ook zakelijk, ons uitstekend hebben bijgestaan. Mijn vrouw, onze kinderen en ik sluiten op een goede manier een mooie periode uit ons leven af en kijken met opgeheven hoofd de toekomst in. Peter en Gozien dank je wel.”

Peter en Sas

“We dachten alles goed vastgelegd te hebben in de huwelijkse voorwaarden en onze testamenten, maar dat bleek bij de uiteindelijke verdeling van de boedel toch geheel anders uit te pakken. Met jullie uitgebreide informatie over de fiscale en juridische gevolgen van hetgeen was vastgelegd hebben wij ondanks de complexiteit een goed beeld gekregen van het geheel en als gevolg daarvan goede afspraken kunnen maken. Peter en Gozien, dank je wel.”

Janneke

“Het gevoel dat er altijd iemand is waar je terecht kunt met vragen e.d. via de mail of telefoon, gaf een rustig gevoel. Het heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Complimenten voor Peter en Gozien voor de prettige omgang en samenwerking. Dank en vriendelijke groeten,”

Hans en Sonja Almere

“De Scheidingsmakelaar heeft de gevolgen van onze voorgenomen scheiding inzichtelijk gemaakt op basis waarvan we onze afspraken een stuk makkelijker konden maken. Fijne begeleiding.”

Menno Dronten

“De Scheidingmakelaar toonde veel geduld en begrip en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.”

Ruud en Marieke

“Wij bedanken Peter en Gozien Vossen voor de fijne hulp tijdens onze scheiding. Onze grootste zorg was de toekomst van onze kinderen (dochter geestelijke en fysieke beperking en zoon autistisch). Ze hebben samen met ons op een rustige manier het ouderschapsplan tot stand gebracht. Het voelt echt heel goed. Mijn ex-partner en ik hebben er beiden alle vertrouwen in dat we het samen gaan redden om onze kinderen een mooie toekomst te geven.”

Janneke

“Het gevoel dat er altijd iemand is waar je terecht kunt met vragen e.d. via de mail of telefoon, gaf een rustig gevoel. Het heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Complimenten voor Peter en Gozien voor de prettige omgang en samenwerking. Dank en vriendelijke groeten,”

E. en F.

“De begeleiding door Peter en Gozien Vossen willen wij in de volgende zin samenvatten: Een begeleiding van de scheiding met veel deskundigheid en empathie en begrip naar beide partijen.”

Marien en Gijs

“Dat onze scheiding financieel nogal wat voeten in aarde zou hebben was ons bekend. Mijn vrouw en ik hebben in de personen van Peter en Gozien dan ook letterlijk de juiste mensen in huis gehaald die met uitgebreide kennis van zaken, privé- én zeker ook zakelijk, ons uitstekend hebben bijgestaan. Mijn vrouw, onze kinderen en ik sluiten op een goede manier een mooie periode uit ons leven af en kijken met opgeheven hoofd de toekomst in. Peter en Gozien dank je wel.”

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen