we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Short Service Scheiding

Hoe gaat het in zijn werk?

SHORT SERVICE TEKST Als u en uw (ex)partner kiezen voor een full-service scheiding dan wordt u volledig ontzorgd. Een ervaren scheidingsspecialist inventariseert samen met u beiden de scheiding en wat er allemaal moet gebeuren om op een goede harmonieuze manier uit elkaar te gaan. Daarbij is er aandacht voor de kinderen, partneralimentatie, de verdeling van bezittingen, de eventuele woning, het pensioen en alle andere zaken die voor uw scheiding van belang zijn. De scheidingsmakelaar overlegt met u over de belangrijkste knelpunten en houdt overzicht over uw gehele scheiding.

Met name voor partners die geen verstand van zaken hebben, die veel bezittingen te verdelen hebben en een uitgebalanceerd ouderschapsplan willen dat past bij de afspraken in het scheidingsconvenant is het verstandig om voor een full-service scheiding te kiezen. U weet dan zeker dat voor een vast bedrag uw scheiding van A tot Z geregeld is, dat de afspraken over de kinderen met begeleiding van een scheidingsspecialist zijn vastgelegd en dat u een voor de toekomst bestendig scheidingsconvenant heeft.

Stappenplan

STAP 1: AANMELDEN

Meld u aan met uw naam, telefoonnummer en e-mail.


STAP 2: AFSPRAAK MAKEN

U wordt teruggebeld door een scheidingsspecialist om een afspraak te maken met een van onze scheidingsspecialisten.


STAP 3: EERSTE AFSPRAAK EN INVENTARISATIE

U heeft een eerste kennismakingsgesprek met een scheidingsspecialist in uw regio. Besluit u tijdens dit gesprek om uw scheiding door ons te laten regelen dan kunnen we direct de inventarisatie van de scheiding starten.


STAP 4: VOORTGANGSGESPREKKEN

Naar aanleiding van de inventarisatie worden de vervolggesprekken ingepland waarin eventuele struikelblokken en voor u belangrijke thema’s worden behandeld.


STAP 5: PROCEDURE RECHTBANK

Als alle afspraken goed op papier staan en u beiden het vertrouwen heeft dat gemaakte afspraken houdbaar zijn voor de toekomst, starten wij de procedure bij de rechtbank. Gemiddeld heeft u dan binnen vier weken de beschikking van de rechtbank.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen