we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Internetscheiding

Als ScheidingsMakelaar regelen wij samen met u uw scheiding voor een van tevoren met u afgesproken vast bedrag waardoor u precies weet wat de scheiding u gaat kosten. Cliënten schrikken soms van deze kosten.

Immers op internet heeft men gelezen dat men voor niets of voor bijna niets kan scheiden. Indien u echter uw scheiding duurzaam goed wilt regelen vergt dit meer dan alleen het invullen van een concept convenant en concept ouderschapsplan, dat u bij een op internet aangeboden scheiding wordt gepresenteerd en waarbij u uit meerkeuze mogelijkheden maar zelf uw keuze moet bepalen zonder dat u misschien goed begrijpt wat de verschillen tussen de mogelijkheden voor u uiteindelijk zullen betekenen.

Als ScheidingsMakelaar kijken wij samen met u wat in uw specifieke situatie voor u belangrijk is. De kosten voor uw scheiding stellen wij vast aan de hand van uw specifieke situatie en uw behoefte aan begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat uw scheiding op een duurzame wijze is geregeld en dat u niet later voor ongewenste en mogelijk kostbare verrassingen komt te staan. Scheiden met behulp van De ScheidingsMakelaar behoeft dus zeker geen duurkoop te zijn maar kan ook voor u goedkoop zijn.

Misschien kunt u de scheiding niet betalen omdat u geen of weinig inkomen heeft en ook geen of maar weinig vermogen. U zou dan aanspraak kunnen maken op gesubsidieerde rechtsbijstand. De overheid neemt dan het grootste deel van de kosten voor haar rekening. De advocaat of mediator vraagt dan voor u bij de Raad voor Rechtsbijstand een zogenaamde toevoeging aan en als men daarvoor in aanmerking komt betaalt men dan slechts een geringe eigen bijdrage aan de betreffende advocaat of mediator naast een verlaagd griffierecht voor het indienen van het verzoekschrift bij de rechtbank. De advocaat of mediator wordt dan door de overheid betaald.

Ook wij als ScheidingsMakelaar kunnen u als MfN-registermediator met als specialisatie familiemediation met het aanvragen van een toevoeging behulpzaam zijn. Aangezien de overheid mediation stimuleert en voor mediator lagere vergoedingen behoeft uit te keren dan aan de advocatuur zijn de voor een mediator verschuldigde eigen bijdragen bovendien aanmerkelijk lager dan voor een advocaat.

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen