030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Kosten scheiding

Kosten voor onze dienstverlening

De kosten bij een scheiding zijn drieledig. Ten eerste heeft u te maken met de kosten voor onze dienstverlening. De ScheidingsMakelaar hanteert een vast tarief voor zijn dienstverlening. De prijs voor de dienstverlening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij werken met vaste tarieven die onafhankelijk zijn van het aantal gesprekken dat we moeten voeren om uw scheiding tot een goed einde te brengen. Neem voor de actuele prijzen via onderstaand formulier contact op met De Scheidingsmakelaar bij u in de buurt.

Griffierecht

Ten tweede heeft u bij een scheiding kosten omdat u griffierecht moet betalen. Dit zijn de kosten die gemaakt worden voor de afhandeling van de scheiding bij de rechtbank. In 2017 bedraagt de griffie 287 euro. Deze kosten voor de scheiding zijn bij het all-in tarief van de scheidingsmakelaar inbegrepen.

Kosten door de scheiding

Ten derde heeft u te maken met de manier waarop de scheiding uw financiele situatie beinvloedt. In sommige gevallen heeft een scheiding een nadelige invloed op uw financiele situatie, bijvoorbeeld omdat u gedwongen bent het huis te verkopen of omdat u geen recht meer heeft op bepaalde fiscale regelingen. De ScheidingsMakelaar zoekt samen met u naar de beste oplossingen om de kosten rond de scheiding voor u beiden zo laag mogelijk te houden.

Neem met onderstaand formulier contact met ons op of bel naar 030-2345250 en we informeren u zo volledig mogelijk over uw situatie en de kosten van onze dienstverlening.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?