Kosten scheiding

Kosten voor onze dienstverlening

De kosten bij een scheiding zijn drieledig. Ten eerste heeft u te maken met de kosten voor onze dienstverlening. De ScheidingsMakelaar hanteert een vast tarief voor zijn dienstverlening. De prijs voor de dienstverlening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij werken met vaste tarieven die onafhankelijk zijn van het aantal gesprekken dat we moeten voeren om uw scheiding tot een goed einde te brengen. Neem voor de actuele prijzen via onderstaand formulier contact op met De ScheidingsMakelaar bij u in de buurt.

Griffierecht

Andere kosten scheiding. Ten tweede heeft u bij een scheiding kosten omdat u griffierecht moet betalen voor de afhandeling van de scheiding bij de rechtbank. Dit zijn de kosten die gemaakt worden voor de afhandeling van de scheiding bij de rechtbank. In 2018 bedragen de griffiekosten 291 euro. Deze kosten voor de scheiding zijn bij het all-in tarief van De ScheidingsMakelaar inbegrepen.

Kosten scheiding

Ten derde heeft u te maken met de manier waarop de scheiding uw financiële situatie beïnvloedt. In sommige gevallen heeft een echtscheiding een nadelige invloed op uw financiële situatie, bijvoorbeeld omdat u gedwongen bent het huis te verkopen of omdat u geen recht meer heeft op bepaalde fiscale regelingen, een van de partners moet partneralimentatie betalen of een van de partners moet minder gaan werken in de nieuwe situatie of juist meer. De gevolgen van een scheiding inzichtelijk maken: dat is onze specialiteit en onze scheidingsmakelaars zoeken graag samen met u naar de beste oplossingen om de kosten rond de scheiding voor u beiden zo laag mogelijk te houden.

Neem met onderstaand formulier contact met ons op of bel naar 030-2345250 en we informeren u zo volledig mogelijk over uw situatie en de kosten van onze dienstverlening.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen