030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Martijn (41) was te druk voor een scheiding

"We waren uit elkaar gegroeid, en vonden dat we elkaar en onze kinderen tekort deden. We konden gelukkig in goed overleg uit elkaar."

"In een 'vechtscheiding' zagen we allebei niets. Mijn collega attendeerde me op de site van De Scheidingsmakelaar."

"Na de intake heb ik vrijwel niets meer hoeven doen. Het beste vond ik de zekerheid dat alles werd geregeld. Want naast de scheiding moest ik ook nog verhuizen, voor mijn kinderen zorgen en ook mijn werk ging natuurlijk gewoon door.

Terwijl ik druk was met het inrichten van mijn nieuwe leven, wikkelde De Scheidingsmakelaar de zakelijke kant af van de scheiding."

"Nogmaals bedankt voor al het werk wat jullie hebben gedaan!"

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiding Stappenplan

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 10 jaar jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?