030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.
01-9-2015

Extra aandacht voor scheiden in goed overleg

Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Op dit moment eindigt in Nederland 1 op de 3 huwelijken in een scheiding. September is traditioneel een maand waarin veel mensen hun scheiding aanvragen en op 13 september valt dit jaar de de dag van de scheiding. Voor De ScheidingsMakelaar voldoende reden dus om in de maand september extra aandacht te besteden aan voorlichting over scheiden in goed overleg!

2011-0104_SMK-logo-onderdeelEchtscheiding heeft een grote  impact op zowel volwassenen als kinderen en op de samenleving als geheel. Iedereen heeft er mee te maken: ouders, kinderen, familieleden. De vraag is nu: hoe kunnen we de negatieve impact van een scheiding zo klein mogelijk maken? Bij De ScheidingsMakelaar denken we dat dit kan door:

• De mens centraal te stellen bij een echtscheiding, het welzijn van (ex)partners en kinderen staat voorop!
• Aandacht te besteden aan een goed ouderschapsplan, dat houdbare afspraken bevat voor de toekomst.
• Naar de toekomst te kijken, want ook al zit je in een  zware crisis in je leven, iedereen heeft een doel nodig om naar te streven, zodat alle betrokkenen ook na de scheiding hun leven weer kunnen oppakken.
• De mogelijkheden van (ex)partners op het gebied van wonen en werken transparant te maken. Wat is er in welke situatie mogelijk?
 
Gedurende maand september kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze scheidingsmakelaars. Ze beantwoorden graag uw vragen over scheiding en daarmee gerelateerde zaken.


 

 

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?