030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Contact

De ScheidingsMakelaar B.V. heeft momenteel 20 vestigingen door heel Nederland. We zijn dus altijd bij u in de buurt. Ons eerste adviesgesprek is vrijblijvend!

  • Wilt u eerst wat meer informatie? Stel uw vraag via de mail: info@scheidingsmakelaar.nl
  • Bel ons op: 030-2345 250
  • U kunt zich middels het contactformulier direct opgeven voor het adviesgesprek. Vul uw postcode in, dan gaat het bericht direct naar de dichtstbijzijnde scheidingsbemiddelaar.

 

 

Ethische code

Vertrouwen is de basis waarop een ScheidingsMakelaar werkt. Hij moet vertrouwen genieten bij zijn collega's, zijn zakenpartners en vooral bij zijn cliënten. Daarom heeft De ScheidingsMakelaar een aantal ethische normen opgesteld waaraan iedereen binnen de organisatie zich dient te houden. 1. De belangen van de cliënt gaan altijd voor andere belangen en hier wordt altijd naar gehandeld. Voorbeeld: De belangen van De Scheidi... Lees Meer »

Klachten

Wij vinden het heel belangrijk dat u als cliënt van De ScheidingsMakelaar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ontvangt. Een scheiding is in veel gevallen al moeilijk genoeg en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw scheiding op een correcte manier wordt afgehandeld en dat u weer een nieuwe start kunt maken met uw leven. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat tijdens het scheidingsproces. Dit willen wij gr... Lees Meer »

Ervaringen van cliënten

Om privacyredenen wordt hier gebruik gemaakt van gefingeerde profielen.  Lees Meer »
"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ... Lees Meer »
"Mijn ex-vriend wilde de scheiding onderling regelen, maar ik had niet het gevoel dat het eerlijk ging. Daarom heben we De ScheidingsMakelaar ingeschakeld." "Heel erg, maar ik wist dus helemaal niets van onze f... Lees Meer »
"De ScheidingsMakelaar is wel zakelijk, maar niet zo afstandelijk formeel. Ik voelde me op mijn gemak, en kon alles zeggen wat ik wilde." "Met een checklist gingen we alle onderwerpen langs die voor de sc... Lees Meer »
"We waren uit elkaar gegroeid, en vonden dat we elkaar en onze kinderen tekort deden. We konden gelukkig in goed overleg uit elkaar." "In een 'vechtscheiding' zagen we allebei niets. Mijn collega attendee... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Christian (43) regelt zijn zaken graag goed

"De ScheidingsMakelaar is wel zakelijk, maar niet zo afstandelijk formeel. Ik voelde me op mijn gemak, en kon alles zeggen wat ik wilde." "Met een checklist gingen we alle onderwerpen langs die voor de sc...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?