Volg via

Beschikbaar in regio:

Hilversum, Naarden, Bussum, Muiden, Abcoude, Wijdemeren, Loenen, Huizen, Blaricum, Laren, Amstelveen.

Hester Bosch

 [email protected]
 06-50849271 / 035-6423131

Mijn naam is Hester Bosch. Ik woon sinds 2002 in Hilversum met mijn man en onze drie kinderen. De oudste twee studeren en de jongste is net naar de middelbare school gegaan.

Ik heb fiscaal en burgerlijk recht gestudeerd en een groot deel van mijn professionele leven ben ik fiscalist geweest bij een groot advieskantoor. Na vijftien jaar vond ik het te technisch worden en wilde ik mij meer richten op mensen in plaats van bedrijven. Daarom ben ik psychologie gaan studeren, later gevolgd door een opleiding mediation.

Met deze achtergrond begeleid ik mensen bij hun scheiding. Scheiden is verdrietig en geeft veel stress en onzekerheid. Er zijn veel vragen waarop het antwoord bepalend kan zijn voor de rest van je leven. Wat gebeurt er met het huis? Hoe regelen we de afspraken rond onze kinderen? Zijn er gevolgen voor ons pensioen? Wat is een eerlijke manier om ons vermogen te delen en wat gebeurt er als er een onderneming is?

Als ervaren mediator ben ik erop gericht om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Met heldere afspraken die kloppen voor beide partijen.
De begeleiding bestaat meestal uit drie tot vier gesprekken, die leiden tot een convenant met eventueel een ouderschapsplan en een financiële afhandeling van zaken. Bij dit laatste besteed ik ook aandacht aan een goede fiscale afwikkeling, om onverwachte situaties achteraf te voorkomen.

Zo ontstaat rust en duidelijkheid om de volgende fase van je leven te beginnen.

www.duurzaamfiscaal.nl

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Hester ik wil je bedanken voor alles. Je bent toegankelijk en betrokken in je werk. Het was geen leuke tijd, zoals je weet, maar je hebt ons vakkundig door onze scheiding heen geleid. Ik ben blij dat nu alles afgerond is en voel weer wat ruimte om verder te gaan.”

Rob T., Bussum

“Ik heb Hester tijdens onze scheiding ervaren als zeer kundig, flexibel en klantvriendelijk. Ze heeft ons zowel op het gebied van mediation als ook fiscaal geweldig geholpen. Ik ben nog steeds blij met de afspraken die we hebben kunnen maken”

Marieke, Hilversum

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen