we staan voor u klaar
030 23 45 250
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Volg via

Beschikbaar in regio:

Assen, Hoogeveen, Emmen.

Corné Versluis

 c.versluis@scheidingsmakelaar.nl
 06 538 538 55
 KANTOORHOUDEND TE BEILEN OF IK KOM BIJ U THUIS

Mijn naam is Corné Versluis en ik ben sinds 2007 fulltime werkzaam als ScheidingsMakelaar en met heel veel plezier. Mijn doel is dat ieder apart na de scheiding zo goed mogelijk verder kan met zijn/haar eigen leven.

Hoe gaan jullie de zorg voor de kinderen invullen? Kan één van jullie in de huidige woning blijven wonen? Dit zijn de meest geuite zorgen van cliënten tijdens het kennismakingsgesprek. Hierbij zal ik jullie zo goed mogelijk bijstaan, en ik zorg er vanzelfsprekend ook voor dat alles juridisch klopt, maar adviseer bovendien over fiscale zaken, heffingskortingen, toeslagen, alimentatie etc. en maak voor jullie beiden de toekomstige financiële situatie zo goed mogelijk inzichtelijk.

Het aantal gesprekken varieert van 3-5 en reken ongeveer op een kwartaal voordat alles officieel geregeld is. Er zijn ook scheidingen die financieel gezien eenvoudig zijn, en die zijn dan ook sneller geregeld. Hiervoor organiseer ik ook weekenden.

Mijn onderscheidende factor
Wat ik het meest terugkrijg van cliënten is dat ik rust heb gebracht. Mijn aanpak kenmerkt zicht door een heldere uitleg, de ondersteuning bieden die nodig is, en dat is voor iedereen anders. Er moet ontzettend veel geregeld worden en hierbij help ik jullie stap voor stap door het scheidingsproces.

Iets persoonlijks
Na een lange periode voor diverse ondernemingen gewerkt te hebben, en zelf een scheiding te hebben meegemaakt, ontdekte ik een voorliefde om mensen te helpen, en na eerst nog enkele jaren als financieel adviseur en Hypotheekadviseur gewerkt te hebben, viel alles voor mij op zijn plekje als ScheidingsMakelaar. Een combinatie van empathische en zakelijke kwaliteiten komen goed van pas.
Na de interne opleiding van de ScheidingsMakelaar gevolgd te hebben heb ik in 2011 de basisopleiding mediation behaald en later ook de opleiding “ de ScheidingsDeskundige” gevolgd.

Scheiden in een weekend
Tot 1 maart 2009 kon je zonder tussenkomst van een advocaat of rechtbank je huwelijk laten omzetten in een geregistreerd partnerschap. Zo’n flitsscheiding mag wettelijk niet meer, maar een snelle scheiding kan nog wel degelijk. Twee weekenden per maand organiseer ik “Scheiden in een weekend”. Jullie verblijven dan in Drenthe in een prima hotel aan de rand van Nationaal park “Dwingelderveld”. Op vrijdag check je in en op Zondagmorgen check je uit, en wordt het scheidingsconvenant en indien van toepassing ouderschapsplan getekend. De mediation sessies worden gedurende het weekend afgewisseld met eigen activiteiten zoals wandelen of fietsen.

Om een zorgvuldige werkwijze en kwaliteit te kunnen garanderen is het wel voorwaarde dat alle (financiële) gegevens van tevoren worden aangeleverd. Verder is het noodzakelijk dat jullie nog goed met elkaar kunnen omgaan, en dat de scheiding financieel niet al te ingewikkeld is.
Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op.

Online Scheiden Plus

Online Scheiden Plus

U wilt in goed overleg online scheiden en weet in grote lijnen hoe u e.e.a. wilt, en om fouten te voorkomen bieden wij u tegen een vast laag tarief online uw eigen scheidingsspecialist, die ook een alimentatieberekening maakt, en het scheidingsconvenant opstelt.

Ga naar online-scheiden-plus.nl

Short Service Scheiding

Short Service Scheiding

Als u en uw (ex)partner kiezen voor een short service scheiding dan weet u in grote lijnen al hoe u e.e.a. wilt, en zet een ervaren scheidingsspecialist samen met u alles (financieel) op een rijtje. Dit kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden, of in een spreekkamer bij u in de buurt.

Stappenplan en aanmelden

Full Service Scheiding

Full Service Scheiding

Zijn er onderwerpen waar u het nog niet over eens bent en/of is uw scheiding financieel nogal ingewikkeld, dan adviseren wij altijd deze optie te kiezen. Het kosteloze kennismakings gesprek geeft hierover helderheid. Een ervaren scheidingsspecialist zet...

Stappenplan en aanmelden

Wat klanten over mij zeggen?

“Ik wil je bedanken voor de wijze waarmee je je werkzaamheden hebt uitgevoerd voor ons. Oog voor realiteit, aandacht voor ons beiden, accuraatheid en kennis van zaken. Ik vond het professioneel en “prettig”.”
Frank
“Wat zijn wij lastig voor je geweest, maar je gaf niet op. Geweldig en mijn dank.”
Margriet

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

ScheidingsMakelaars

Ziet u uw plaatsnaam er niet tussen staan, vul dan het aanvraagformulier in of bel naar
030-2345250. We verbinden u direct door met de dichtstbijzijnde scheidingsmakelaar.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen