we staan voor u klaar
06-538 538 55
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Volg via

Beschikbaar in regio:

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zoeterwoude, Koudekerk aan den Rijn, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Valkenburg (ZH), Nieuwe Wetering, Rijpwetering en de Zilk.

Accreditation:

Werkzaam in de provincie Zuid-Holland, regio Leiden

Corné Versluis

 versluis@scheidingsmakelaar.nl
 06 538 538 55
 Leiden, Lammenschansplein 6 | Alphen aan den Rijn, Thorbeckestraat 1E

Mijn naam is Corné Versluis en ik ben sinds 2007 fulltime werkzaam als ScheidingsMakelaar en met heel veel plezier. Mijn doel is dat ieder apart na de scheiding zo goed mogelijk verder kan met zijn/haar eigen leven.

Hoe gaan jullie de zorg voor de kinderen invullen? Kan één van jullie in de huidige woning blijven wonen? Dit zijn de meest geuite zorgen van cliënten tijdens het kennismakingsgesprek. Hierbij zal ik jullie zo goed mogelijk bijstaan, en ik zorg er vanzelfsprekend ook voor dat alles juridisch klopt, maar adviseer bovendien over fiscale zaken, heffingskortingen, toeslagen, alimentatie etc. en maak voor jullie beiden de toekomstige financiële situatie zo goed mogelijk inzichtelijk.

Het aantal gesprekken varieert van 3-5 en reken ongeveer op een kwartaal voordat alles officieel geregeld is. Er zijn ook scheidingen die financieel gezien eenvoudig zijn, en die zijn dan ook sneller geregeld. Hiervoor organiseer ik ook weekenden.

Mijn onderscheidende factor
Wat ik het meest terugkrijg van cliënten is dat ik rust heb gebracht. Mijn aanpak kenmerkt zicht door een heldere uitleg, de ondersteuning bieden die nodig is, en dat is voor iedereen anders. Er moet ontzettend veel geregeld worden en hierbij help ik jullie stap voor stap door het scheidingsproces.

Iets persoonlijks
Na een lange periode voor diverse ondernemingen gewerkt te hebben, en zelf een scheiding te hebben meegemaakt, ontdekte ik een voorliefde om mensen te helpen, en na eerst nog enkele jaren als financieel adviseur en Hypotheekadviseur gewerkt te hebben, viel alles voor mij op zijn plekje als ScheidingsMakelaar. Een combinatie van empathische en zakelijke kwaliteiten komen goed van pas.
Na de interne opleiding van de ScheidingsMakelaar gevolgd te hebben heb ik in 2011 de basisopleiding mediation behaald en later ook de opleiding “ de ScheidingsDeskundige” gevolgd.

Scheiden in een weekend
Tot 1 maart 2009 kon je zonder tussenkomst van een advocaat of rechtbank je huwelijk laten omzetten in een geregistreerd partnerschap. Zo’n flitsscheiding mag wettelijk niet meer, maar een snelle scheiding kan nog wel degelijk. Twee weekenden per maand organiseer ik “Scheiden in een weekend”. Jullie verblijven dan in Drenthe in een prima hotel aan de rand van Nationaal park “Dwingelderveld”. Op vrijdag check je in en op Zondagmorgen check je uit, en wordt het scheidingsconvenant en indien van toepassing ouderschapsplan getekend. De mediation sessies worden gedurende het weekend afgewisseld met eigen activiteiten zoals wandelen of fietsen.

Om een zorgvuldige werkwijze en kwaliteit te kunnen garanderen is het wel voorwaarde dat alle (financiële) gegevens van tevoren worden aangeleverd. Verder is het noodzakelijk dat jullie nog goed met elkaar kunnen omgaan, en dat de scheiding financieel niet al te ingewikkeld is.
Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op.

Samenwerkingspartners:

• De Hypotheker Leiden Lammenschansplein:
hypotheker

• De Hypotheker Leiden Schipholweg
hypotheker

• Bakker en Neve Notarissen
bakkerenneve

Online Scheiden Plus

Online Scheiden Plus

U wilt in goed overleg online scheiden en weet in grote lijnen hoe u e.e.a. wilt, en om fouten te voorkomen bieden wij u tegen een vast laag tarief online uw eigen scheidingsspecialist, die ook een alimentatieberekening maakt, en het scheidingsconvenant opstelt.

Ga naar online-scheiden-plus.nl

Short Service Scheiding

Short Service Scheiding

Als u en uw (ex)partner kiezen voor een short service scheiding dan weet u in grote lijnen al hoe u e.e.a. wilt, en zet een ervaren scheidingsspecialist samen met u alles (financieel) op een rijtje. Dit kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden, of in een spreekkamer bij u in de buurt.

Stappenplan en aanmelden

Full Service Scheiding

Full Service Scheiding

Zijn er onderwerpen waar u het nog niet over eens bent en/of is uw scheiding financieel nogal ingewikkeld, dan adviseren wij altijd deze optie te kiezen. Het kosteloze kennismakings gesprek geeft hierover helderheid. Een ervaren scheidingsspecialist zet...

Stappenplan en aanmelden

Wat klanten over mij zeggen?

“We zijn allebei erg tevreden over de gang van zaken., Ik wil je zeggen dat ik blij ben dat we met jou in zee zijn gegaan. Er is alleen goeds uit voortgekomen. Mijn ex-vrouw en ik kunnen vrienden blijven en dat vind ik erg belangrijk. Met dank…”
Jan, Leiderdorp
“Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling. Je hebt mij, maar ik denk en hoop ook mijn ex-vrouw goed geholpen. Je rustige aanpak, je luisterend oor en het uit handen nemen van alle zakelijke aspecten rondom onze scheiding hebben mij in ieder geval het zetje gegeven om door te kunnen zetten. Je bent goed in je werk.”
Paul, Leiden

Blog & Opinie

Nu ook online scheiden bij De ScheidingsMakelaar! 10-01-2020
Als toevoeging op onze jarenlange betrouwbare dienstverlening introduceren we nu online-scheiden-plus, waarbij de “plus” staat voor: met begeleiding door een ScheidingsMakelaar dus met behoud van kwaliteit! Jullie willen in goed overleg online scheiden tegen de laagst mogelijke kosten, en weten in grote lijnen al hoe je e.e.a. wil regelen, maar wel gaan jullie voor zekerheid en kiezen daarom voor online begeleiding door een scheidingsprofessional, met name om fouten te voorkomen. Wij bieden tegen een vast laag tarief online begeleiding door een ScheidingsMakelaar, die ook een alimentatieberekening maakt, een model ouderschapsplan aanlevert (bij minderjarige kinderen), informeert over pensioenverevening en alle overige zaken die bij een scheiding van belang zijn, en als jullie het eens zijn het scheidingsconvenant opstelt. Online-Scheiden-Plus is je scheiding samen regelen, vanuit je eigen huiselijke omgeving, want gesprekken vinden plaats met een video meeting via je eigen computer met internet-verbinding. Jullie tekenen vervolgens zelf het convenant, en stuurt deze samen met het door ons opgestelde scheidingsverzoek naar een met ons samenwerkende advocaat die deze indient bij de rechtbank. Is online scheiden geschikt voor jullie? Check het hier:
  • Jullie weten in grote lijnen al hoe je de scheiding/relatiebeëindiging wil regelen.
  • Er is ondanks de scheiding vertrouwen in elkaar en beslist geen ruzie en/of boosheid.
  • Zelfwerkzaamheid m.b.t. aan te leveren gegevens en ouderschapsplan is geen probleem.
  • Jullie zijn handig met een computer en deze heeft een goed werkende camera en geluid.
Online-scheiden-plus is modern en voordelig scheiden met behoud van kwaliteit. Voor meer informatie ga naar: http://online-scheiden-plus.nl/ Voldoe je niet aan alle voorwaarden maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek op een locatie bij jullie in de buurt.
Alimentatie stijgt met 2,5% 4-11-2019
Jaarlijks stijgen alimentatiebedragen op grond van artikel 402-a Boek I BW. De Minister voor Rechtsbescherming stelt het indexeringspercentage vast en heeft dit voor 2020 op 2,5 % vastgesteld. Dit betekent dat de vastgestelde kinder- en partneralimentatie moet worden verhoogd met dit percentage tenzij dit expliciet is uitgesloten in het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Hieronder kunt u de geïndexeerde alimentatie berekenen. Voert u hierbij het jaartal van de beschikking in en het door de rechter vastgestelde bedrag. Bron: www.lbio.nl/indexering-alimentatie

ScheidingsMakelaars

Ziet u uw plaatsnaam er niet tussen staan, vul dan het aanvraagformulier in of bel naar
06-538 538 55. We verbinden u direct door met de dichtstbijzijnde scheidingsmakelaar.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen