we staan voor u klaar
030 23 45 250
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Volg via

Beschikbaar in regio:

Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zoeterwoude, Koudekerk aan den Rijn, Rijnsburg, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Valkenburg (ZH), Nieuwe Wetering, Rijpwetering en de Zilk.

Accreditation:

Werkzaam in de provincie Zuid-Holland, regio Leiden

Corné Versluis

 versluis@scheidingsmakelaar.nl
 06 538 538 55
 Leiden, Lammenschansplein 6 | Alphen aan den Rijn, Thorbeckestraat 1E

Corné Versluis is sinds 2007 ScheidingsMakelaar in de regio: Leiden, Leiderdorp en nu ook in Alphen aan den Rijn. Als ervaren scheidingsbemiddelaar is hij goed op de hoogte van alle juridische en financiële zaken rond een echtscheiding. Voor 2007 was hij enige jaren werkzaam als hypotheekadviseur en hij adviseert u graag over alle zaken die spelen bij uitkoop of verkoop van de eigen woning. Hij verzorgt het hele traject voor u van inventarisatie tot en met het maken van het convenant, en ook de juridische afhandeling via de rechtbank.

Voor meer informatie over mijn werkwijze ga je naar hulpbijscheiden.nl. Huisbezoek is mogelijk.

Samenwerkingspartners:

• De Hypotheker Leiden Lammenschansplein:
hypotheker

• De Hypotheker Leiden Schipholweg
hypotheker

• Bakker en Neve Notarissen
bakkerenneve

Online Scheiden Plus

Online Scheiden Plus

U wilt in goed overleg online scheiden en weet in grote lijnen hoe u e.e.a. wilt, en om fouten te voorkomen bieden wij u tegen een vast laag tarief online uw eigen scheidingsspecialist, die ook een alimentatieberekening maakt, en het scheidingsconvenant opstelt.

Ga naar online-scheiden-plus.nl

Short Service Scheiding

Short Service Scheiding

Als u en uw (ex)partner kiezen voor een short service scheiding dan weet u in grote lijnen al hoe u e.e.a. wilt, en zet een ervaren scheidingsspecialist samen met u alles (financieel) op een rijtje. Dit kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden, of in een spreekkamer bij u in de buurt.

Stappenplan en aanmelden

Full Service Scheiding

Full Service Scheiding

Zijn er onderwerpen waar u het nog niet over eens bent en/of is uw scheiding financieel nogal ingewikkeld, dan adviseren wij altijd deze optie te kiezen. Het kosteloze kennismakings gesprek geeft hierover helderheid. Een ervaren scheidingsspecialist zet...

Stappenplan en aanmelden

Wat klanten over mij zeggen?

“Ik wil je bedanken voor de wijze waarmee je je werkzaamheden hebt uitgevoerd voor ons. Oog voor realiteit, aandacht voor ons beiden, accuraatheid en kennis van zaken. Ik vond het professioneel en “prettig”.”
Frank
“We zijn allebei erg tevreden over de gang van zaken., Ik wil je zeggen dat ik blij ben dat we met jou in zee zijn gegaan. Er is alleen goeds uit voortgekomen. Mijn ex-vrouw en ik kunnen vrienden blijven en dat vind ik erg belangrijk. Met dank…”
Jan, Leiderdorp
“Allereerst hartelijk dank voor je bemiddeling. Je hebt mij, maar ik denk en hoop ook mijn ex-vrouw goed geholpen. Je rustige aanpak, je luisterend oor en het uit handen nemen van alle zakelijke aspecten rondom onze scheiding hebben mij in ieder geval het zetje gegeven om door te kunnen zetten. Je bent goed in je werk.”
Paul, Leiden

Blog & Opinie

Nu ook online scheiden bij De ScheidingsMakelaar! 10-01-2020
Als toevoeging op onze jarenlange betrouwbare dienstverlening introduceren we nu online-scheiden-plus, waarbij de “plus” staat voor: met begeleiding door een ScheidingsMakelaar dus met behoud van kwaliteit! Jullie willen in goed overleg online scheiden tegen de laagst mogelijke kosten, en weten in grote lijnen al hoe je e.e.a. wil regelen, maar wel gaan jullie voor zekerheid en kiezen daarom voor online begeleiding door een scheidingsprofessional, met name om fouten te voorkomen. Wij bieden tegen een vast laag tarief online begeleiding door een ScheidingsMakelaar, die ook een alimentatieberekening maakt, een model ouderschapsplan aanlevert (bij minderjarige kinderen), informeert over pensioenverevening en alle overige zaken die bij een scheiding van belang zijn, en als jullie het eens zijn het scheidingsconvenant opstelt. Online-Scheiden-Plus is je scheiding samen regelen, vanuit je eigen huiselijke omgeving, want gesprekken vinden plaats met een video meeting via je eigen computer met internet-verbinding. Jullie tekenen vervolgens zelf het convenant, en stuurt deze samen met het door ons opgestelde scheidingsverzoek naar een met ons samenwerkende advocaat die deze indient bij de rechtbank. Is online scheiden geschikt voor jullie? Check het hier:
  • Jullie weten in grote lijnen al hoe je de scheiding/relatiebeëindiging wil regelen.
  • Er is ondanks de scheiding vertrouwen in elkaar en beslist geen ruzie en/of boosheid.
  • Zelfwerkzaamheid m.b.t. aan te leveren gegevens en ouderschapsplan is geen probleem.
  • Jullie zijn handig met een computer en deze heeft een goed werkende camera en geluid.
Online-scheiden-plus is modern en voordelig scheiden met behoud van kwaliteit. Voor meer informatie ga naar: http://online-scheiden-plus.nl/ Voldoe je niet aan alle voorwaarden maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek op een locatie bij jullie in de buurt.
Alimentatie stijgt met 2,5% 4-11-2019
Jaarlijks stijgen alimentatiebedragen op grond van artikel 402-a Boek I BW. De Minister voor Rechtsbescherming stelt het indexeringspercentage vast en heeft dit voor 2020 op 2,5 % vastgesteld. Dit betekent dat de vastgestelde kinder- en partneralimentatie moet worden verhoogd met dit percentage tenzij dit expliciet is uitgesloten in het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Hieronder kunt u de geïndexeerde alimentatie berekenen. Voert u hierbij het jaartal van de beschikking in en het door de rechter vastgestelde bedrag. Bron: www.lbio.nl/indexering-alimentatie

ScheidingsMakelaars

Ziet u uw plaatsnaam er niet tussen staan, vul dan het aanvraagformulier in of bel naar
030-2345250. We verbinden u direct door met de dichtstbijzijnde scheidingsmakelaar.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volgs on

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen