Volg via

Beschikbaar in regio:

Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Stede Broec, Drechterland, Wester-Koggenland, Noorder-Koggenland en Wieringermeer e.o.

Gerard Koster

 [email protected]
 06-11188736
 Westeinde 8, Venhuizen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Gerard Koster, geboren en getogen in West-Friesland. Na mijn opleiding Bedrijfseconomie aan de HEAO in Alkmaar ben ik in de financiële dienstverlening gaan werken. Ik ben begonnen bij een bank in Amsterdam. Daarna werd Alkmaar mijn werkgebied. Eerst bij een verzekeringsmaatschappij, daarna als financieel adviseur bij een intermediair. Vooral bij dit laatste bedrijf heb ik mijn passie voor het omgaan met mensen vorm kunnen geven. Mensen goed adviseren over belangrijke (financiële) stappen in hun leven, dat is wat ik graag doe. U kunt een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aanvragen. Dit gesprek kan plaatsvinden op mijn kantoor in Venhuizen of bij u thuis. (Voor een afspraak ben ik ook beschikbaar in de avonduren of op zaterdag!)

scheideninwestfriesland.nl

Ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Correcte en snelle afhandeling. Gerard werd voor ons gaande het scheidingsproces echt een vertrouwenspersoon. Ter zake kundig en communicatief erg sterk. Ga zo door!”

Wouter, Enkhuizen

“Wij zijn zeer tevreden over de manier van werken van Gerard. Alles is naar wens verlopen. Gerard heeft ons in een moeilijke periode kundig- en met de juiste energie geholpen. Alle zaken die opgepakt moesten worden heeft hij opgepakt. Aanrader!”

Petra, Hoorn

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen