Volg via

Beschikbaar in regio:

Gelderland

Gozien Vossen

 g.vossen@scheidingsmakelaar.nl
 06-46630121
 Werkt op basis van huisbezoek en op locatie

We gaan 'uit elkaar'. En nu?

Als u heeft besloten 'uit elkaar' te gaan, heeft dat emotionele en financiële gevolgen voor u, voor uw partner én voor uw kind(eren). De ScheidingsMakelaar is er voor u om vragen te beantwoorden zoals: Kan ik met mijn kinderen in het huis blijven wonen, hoeveel kinderalimentatie en/of partneralimentatie moet ik betalen of ga ik ontvangen, hoe regelen we de omgang met de oma's en opa's en verdere familieleden, hoe gaat het met de verdeling van de inboedel, het opgebouwde pensioen, de verzekeringen, de hypotheek, mijn onverdeelde erfenis, mijn bedrijf etc.?

Ik begeleid u tijdens het hele proces, zodat u na afloop ervan een solide, nieuwe start kunt maken.

Bij De ScheidingsMakelaar staan de kinderen voorop!

Hoe ziet de toekomst van mijn kind(eren) eruit? En zeker niet minder belangrijk: hoe ziet mijn toekomst met de kinderen eruit als verzorgende ouder of als niet-verzorgende ouder? Deze en alle andere vragen probeer ik samen met u gaandeweg het scheidingsproces te beantwoorden door middel van het opstellen van het ouderschapsplan. Hierin komen alle afspraken te staan tussen u en uw partner over uw kinderen, maar ook eventuele individuele afspraken van uw kinderen met u beiden.

Ik besteed tijdens het proces erg veel aandacht aan de kinderen tijdens en zeker ook ná de scheiding.

Ik ben er nl. van overtuigd, dat duidelijke afspraken niet alleen leiden tot een goede toekomst van de kinderen, maar zeker ook tot een goede toekomst van beide partners.

Een besluit tot echtscheiding of tot een beëindiging van een geregistreerd partnerschap heeft als gevolg, dat er duidelijke afspraken gemaakt moeten worden voor de toekomst. Ik neem alle facetten van de scheiding, middels het stappenplan, samen met u door om uiteindelijk te komen tot het (echt)scheidingsconvenant. Hierin staan alle afspraken, waaraan u en uw partner zich na de scheiding moeten houden.

De ScheidingsMakelaar helpt u verder, want scheiden is ook een nieuw begin!

Uniek detail: Uit ervaring weet ik, dat men het vaak prettig vindt dat ik, desgewenst, de gesprekken samen met mijn man Peter, tevens ScheidingsMakelaar, voer. Hierdoor voelen partijen zich doorgaans meer op hun gemak.

De gesprekken voer ik zowel overdag als 's avonds bij u thuis of desgewenst op een andere locatie.

Wilt u meer informatie, bel dan: 06 46630121 of stuur een e-mail naar g.vossen@scheidingsmakelaar.nl

Volg ook het blog van Gozien en Peter Vossen, waarin wij u regelmatig van informatie zullen voorzien: www.scheiden-in-gelderland.nl/ of kijk op:
www.vossenmediation-advies.nl

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Wij bedanken Peter en Gozien Vossen voor de fijne hulp tijdens onze scheiding. Onze grootste zorg was de toekomst van onze kinderen (dochter geestelijke en fysieke beperking en zoon autistisch). Ze hebben samen met ons op een rustige manier het ouderschapsplan tot stand gebracht. Het voelt echt heel goed. Mijn ex-partner en ik hebben er beiden alle vertrouwen in dat we het samen gaan redden om onze kinderen een mooie toekomst te geven.”

Ruud en Marieke

“Het gevoel dat er altijd iemand is waar je terecht kunt met vragen e.d. via de mail of telefoon, gaf een rustig gevoel. Het heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Complimenten voor Peter en Gozien voor de prettige omgang en samenwerking. Dank en vriendelijke groeten,”

Janneke

“De begeleiding door Peter en Gozien Vossen willen wij in de volgende zin samenvatten: Een begeleiding van de scheiding met veel deskundigheid en empathie en begrip naar beide partijen.”

E. en F.

“Dat onze scheiding financieel nogal wat voeten in aarde zou hebben was ons bekend. Mijn vrouw en ik hebben in de personen van Peter en Gozien dan ook letterlijk de juiste mensen in huis gehaald die met uitgebreide kennis van zaken, privé- én zeker ook zakelijk, ons uitstekend hebben bijgestaan. Mijn vrouw, onze kinderen en ik sluiten op een goede manier een mooie periode uit ons leven af en kijken met opgeheven hoofd de toekomst in. Peter en Gozien dank je wel.”

Marien en Gijs

“Zonder inschakeling van Peter en Gozien hadden wij onze samenleving nooit zo goed en respectvol kunnen beëindigen. Na veel gepraat en vele tranen van mij en mijn (ex)partner zijn we toch dichter bij elkaar gekomen. We hebben beiden (het beroemde of beruchte) water bij de wijn kunnen doen en dat geeft ons een goed gevoel. Peter en Gozien hebben ons geleerd naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten. Dit zijn we in de toekomst ook aan elkaar verplicht, want onze kinderen zijn pas 1 en 3 jaar.”

Trudie en Piet

“Alles was bespreekbaar. Kundig op alle gebieden. Door jullie expertise voelde alles goed tijdens de gesprekken. Ook het gegeven dat iedereen uit ons gezin aan mocht schuiven wanneer hij of zij daar behoefte aan had laat bij ons allemaal een warm gevoel achter. Klasse.”

Griet en Marijis

“Peter en Gozien hebben verstand van zaken en weten je op je gemak te stellen. Tevens hoe zij met kinderen omgaan die erbij aanwezig zijn vind ik super en erg belangrijk. Ik heb niks dan goeds te zeggen over hoe zij ons hebben geholpen.”

Robert

Blog & Opinie

20-04-2018

Het belang van pensioenverdeling

Als u gaat scheiden is het belangrijk om ook stil te blijven staan bij het maken van afspraken over uw pensioen. Hiermee kunt u vo…

20-12-2016

Joepie! We mogen van mama op wintersport!

Een aantal weken geleden ontving ik een mailtje van Anne. Anne is inmiddels 15 jaar en is de dochter van Chris en Jetteke. Ik heb …

4-05-2016

Wat als u partner niet van u wilt scheiden?

Als u eenmaal zelf de beslissing heeft genomen te willen gaan scheiden en u dit aan uw partner heeft verteld komt het regelmatig v…

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen