Volg via

Beschikbaar in regio:

Alphen, Chaam, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Reusel-De Mierden, Dongen, Gilze en Rijen, Waalwijk en Loon op Zand.

Ila Groot Bluemink

 [email protected]
 06–51934792

Samen werken aan een nieuwe start zonder elkaar

Als je gaat scheiden is het gezamenlijk werken aan een nieuwe start zonder elkaar vaak lastig. Pas bij een (naderende) scheiding sta je stil bij de gevolgen hiervan en de soms pijnlijke keuzes die je moet maken. Het is mijn missie om je te begeleiden in dit complexe proces, zodat je met respect voor elkaar kunt werken aan een nieuw leven zonder elkaar.

Gaandeweg de mediation krijgen eventuele emoties en angst een plek, waardoor er ruimte komt voor het nemen van duurzame beslissingen voor de toekomst.

Als mediator begeleid ik je in de te nemen stappen bij een scheiding, zoals inzicht verkrijgen in je huidige en toekomstige (financiële) situatie, het opmaken van een echtscheidingsconvenant, een ouderschapsplan en vaststellingsovereenkomst alsmede het echtscheidingsverzoek voor de rechtbank en de aanpassing in het register van de burgerlijke stand.

Zijn er kinderen, dan is het mijn taak om in het proces steeds hun belangen te bewaken en jou te begeleiden in de transitie van partnerschap naar ouderschap.

Bel me gerust voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voor meer informatie: ilamediation.nl

Mijn werkgebied is: Alphen, Chaam, Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Haaren, Hilvarenbeek, Reusel-De Mierden, Dongen, Gilze en Rijen, Waalwijk en Loon op Zand

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Na ons besluit om te gaan scheiden hebben we diverse personen benaderd die ons konden begeleiden in dit traject. We hebben Ila uitgenodigd voor een gratis intake gesprek en ik had al meteen een goed gevoel bij Ila. Zij heeft ons stap voor stap uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij een scheiding, en dat is nogal wat. Begeleiding in het verzamelen van het papierwerk, maar ook gewoon een gesprek over hoe het met je gaat, want er komen nogal wat emoties los bij een echtscheiding. Dit alles op het tempo dat jezelf aangeeft. Het was fijn dat de gesprekken thuis waren, in een vertrouwde omgeving. Kortom een warme vrouw, die een luisterend oor heeft voor je en de zorg voor de afwikkeling van je scheiding uit handen neemt.”

Corina

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen