Volg via

Beschikbaar in regio:

Haarlem, IJmond, Castricum, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen, IJmuiden, Driehuis , Santpoort en Velserbroek

Accreditation:

MfN-registermediator met specialisatie familiemediation.

Hans van Son

 son@scheidingsmakelaar.nl
 06-21236301 023-6200989
 kantoorhoudend te Haarlem, Beverwijk en Uitgeest of ik kom bij u thuis

Wat is voor ieder van jullie belangrijk? En hoe kan ik je daarbij ondersteunen? Dat is het uitgangspunt om tot een duurzame oplossing te komen bij het verbreken van jullie relatie ! Goede en houdbare afspraken die voor jullie beiden acceptabel zijn. Een goede oplossing geeft ook een duurzame relatie na de scheiding. Dat noemen wij de Hechtscheiding!

De ScheidingsMakelaar begeleidt in 2018 al 15 jaar stellen die in onderling overleg hun relatie willen beëindigen. Mijn streven is om neutraal en onpartijdig de belangen van beide partijen te behartigen. Er moet evenwicht en openheid aan tafel zijn.

In een kennismakingsgesprek kunnen we de gang van zaken bespreken en bepalen of het “klikt”. Daarin is belangrijk wat jullie wensen zijn. Ik zal ik aangeven wat ik voor jullie kan betekenen, hoelang het ongeveer gaat duren en wat de kosten zullen zijn. We kunnen werken met een vaste prijs. Duidelijkheid en zekerheid. Deze prijs is afhankelijk van een aantal factoren die ik graag in een kennismakingsgesprek met jullie bespreek.
Maar het gaat er meer om wat mijn bijdrage je oplevert. Dat alles in 1 maal goed geregeld is.
Als familiemediatior mag ik ook “toevoeging zaken” behandelen, dus eigenlijk Pro Deo mediation. Dan hoef je slechts een eigen bijdrage te betalen afhankelijk van het inkomen (al mogelijk bij een individueel inkomen tot € 38.000,-) en vermogen. Een scheiding is al mogelijk vanaf € 92,50 p/p. De meest actuele gegevens treft u aan op www.rvr.org en www.rechtspraak.nl

Ik begeleid het proces van het eerste gesprek tot en met de inschrijving bij de gemeente. Dus ook de afhandeling bij de advocaat en de rechtbank, en daarna nog een eindgesprek waarin we de praktische zaken gaan uitvoeren. De hele procedure van A tot en met Z.

Alle afspraken zullen met jullie beiden plaatsvinden.

De ScheidingsMakelaar staat voor deskundigheid op zowel mens als inhoud, afspraak is afspraak, verwachtingen managen over proces en tijdspad.

Graag maak ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Ik wil je alsnog bedanken voor de prettige en deskundige wijze waarop je onze scheiding vlot en begripvol hebt begeleid.”

 

 

Ted

“Beste Hans, De ervaring met jouw is dat je zaken, emotioneel, rationeel, en financiele zaken gestructureerd weet aan de pakken. Een goed naslagwerk en alles op papier. Je heb veel zaken voor ons goed weten op te lossen, daarbij ben je een vriendelijk en fijne man met goede gesprekstechnieken en wist respectvol om te gaan met onze emoties. Hartelijk dank voor de ondersteuning. “

Anoniem

“Beste Hans, Ik ben erg tevreden over de bemiddeling door de Scheidingsmakelaar. We werden goed ingelicht over de rechten en plichten en ik had geen enkel moment het gevoel dat we onder (tijds-) druk werden gezet een bepaalde beslissing te nemen. Ook vond ik het prettig dat allerlei vervolgstappen op een rijtje waren gezet want er komt veel kijken bij een scheiding. Er is ons veel denkwerk uit handen genomen. Met vriendelijke groet,”

Heleen, Haarlem

“De Scheidings Makelaar , Hans van Son, heeft zich in ons traject zeer professioneel opgesteld en was oprecht betrokken en objectief. Ondanks dat wij van te voren reeds goed hadden overwogen wat wij wilden heeft hij ons toch op een aantal belangrijke zaken gewezen en goed geadviseerd. Hulde en dank daarvoor !”

Ron, Velsen

“Ik heb Hans ervaren als een prettige, vakkundige en betrouwbare begeleider. Hij heeft steeds alle tijd genomen en alles goed uitgelegd. Er was een mooie balans tussen de zakelijke aspecten en de emotionele kanten. En er was ook ruimte voor de nodige humor!”

Appelman

Blog & Opinie

28-02-2018

De echtscheiding en het testament

Een belangrijk onderdeel van de echtscheiding is de zorg voor de kinderen. Als eerste denk ik dan aan de zorgverdeling, maar ook a…

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen