Volg via

Beschikbaar in regio:

Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel, Helmond, Someren, Asten, Laarbeek, Deurne, Eindhoven.

Accreditation:

gecertificeerd KIES-coach

José Aarts

 [email protected]
 06-42806062
 ‘ t Spuul 8, Helmond

Jose Aarts is scheidingsmakelaar, Mediator en Kies Coach in Helmond en omgeving. Bij Jose staan de kinderen op de eerste plaats. Kinderen en ouders hebben het vaak moeilijk met een scheiding. Kinderen kunnen vaak steun ondervinden van leeftijdgenootjes die hetzelfde meemaken. Ook hebben de kinderen behoefte om gehoord te worden en hun wensen kenbaar te maken.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Het aantal gesprekken kan ik me eigenlijk niet meer precies herinneren, dus dat kan afwijken van de werkelijkheid. Verder ben ik meer dan tevreden over onze scheidingmakelaar. Het had niet beter geregeld kunnen worden en dat zegt denk ik alles.”

Marieke, Helmond

“Onze kinderen hebben meegedaan aan het programma KIES, kinderen in echtscheidingssituaties. Ze vonden het fijn om naar de bijeenkomsten te gaan. Het praten met andere kinderen in dezelfde situatie heeft ze veel goed gedaan. Nogmaals bedankt.”

Wilma en Hans, Someren

“We zijn erg tevreden over onze scheidingsmakelaar Jose Aarts. We konden snel bij haar terecht en heeft alles goed voor ons geregeld. Zeker in deze moeilijke tijd was het prettig om iemand te hebben die met ons mee liep.”

Henny, Bakel

“Al met al ben ik zeer tevreden over de dienstverlening door José Aarts, ze was erg meelevend, kundig en we konden haar altijd bereiken. ik zou haar zo aanbevelen bij anderen.”

Tanja, Helmond

“Jose heeft ons beide goed geïnformeerd en met alles goed geholpen. We konden met al onze vragen bij haar terecht. Het begeleiden van onze kinderen was fijn voor de kinderen en goed voor ons. Zo wisten we hoe het echt met de kinderen ging en ze gaf ons goede tips voor de toekomst.”

Monique, Nuenen

“Jose heeft een vermogensopstelling voor ons gemaakt waardoor we een goed overzicht kregen van onze situatie, tevens waren we heel blij met haar informatie over de fiscale consequenties.”

Anita, Gemert

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen