Volg via

Beschikbaar in regio:

Deventer, Ommen, Dalfsen, Zwolle, Hattem, Raalte, Olst-Wijhe, Kampen.

Karen van der Toolen

 toolen@scheidingsmakelaar.nl
 06-36124219

Als je gaat scheiden komt er veel op je af.

Het is mijn taak jullie te helpen in deze complexe situatie waarbij emoties en zakelijke overwegingen door elkaar heen lopen. Belangrijk daarbij is dat er ruimte is om emoties een plek te geven zodat er weloverwogen en duurzame beslissingen genomen kunnen worden voor de toekomst.

Als mediator begeleid ik je via het stappenplan van De Scheidingsmakelaar, zaken die onder andere aan bod komen zijn: inzicht verkrijgen in je huidige en toekomstige (financiële) situatie, alimentatieberekening, het maken van een ouderschapsplan en het opstellen van een echtscheidingsconvenant.

Ik zie het als mijn opdracht jullie te ontzorgen en te helpen focussen op een toekomst waarbij jullie met respect met elkaar om kunnen blijven gaan.

Ik werk tegen een vaste all-in prijs en ook 's avonds en in het weekend.

Bel of mail mij gerust voor een kosteloos en uiteraard vrijblijvend intakegesprek.

www.mediationpraktijkzwolle.nl

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

Karen van der Toolen heeft in maart 2018 onze scheiding begeleid. Op dat moment was onze dochter slechts 3 maanden oud. Ik heb Karen ervaren als een mediator die meedenkend is en echt een luisterend oor biedt. Ze is communicatief vaardig waarbij ze vriendelijk is maar ook door kan vragen en confronterend kan zijn. De bijeenkomsten met haar waren toekomstgericht wat houvast biedt in een lastige situatie. Daarnaast is ze betrouwbaar en bereikbaar voor urgente problemen. De mediations hebben ertoe geleid dat we goede afspraken hebben kunnen maken voor en over onze dochter. We hebben “geleerd” elkaar te zien als vader en moeder in plaats van als ex-partners.

Denise, Zwolle

“Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede begeleiding. Ik voelde me gehoord bij jou en je toonde begrip als ik iets niet begreep of het mij te snel ging. Tussendoor kon ik ook altijd telefonisch of via de mail bij je terecht voor vragen. Het was een moeilijke tijd maar met jouw hulp en luisterend oor, is alles toch in goede banen geleid.”

Margot

“Voor mijn werk zat ik in het buitenland tijdens mijn scheiding. Karen heeft alles snel en efficiënt geregeld via de mail en telefoon voor een heel redelijke prijs. Fijn dat ze ook ’s avonds en in het weekend te bereiken is! Binnen 4 weken was alles rond en lag het convenant bij de rechtbank.”

Mark Blaauw

Blog & Opinie

9-10-2018

Scheiden met jonge kinderen

Lotte, 9 weken oud, ligt heerlijk te slapen en heeft geen idee wat er zich beneden afspeelt. Haar ouders hebben besloten uit elkaa…

8-10-2018

Wonen tijdens de scheiding

“Mijn ex en ik wonen nu nog samen in hetzelfde (koop)huis, maar dat wordt steeds ingewikkelder gedurende het scheidingsproces,…

21-09-2018

De financiële afwikkeling van een scheiding

Vorige week kreeg ik een telefoontje of een mediator ook een scheiding af kan wikkelen die financieel ingewikkeld is, of dat ze be…

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen