Volg via

Beschikbaar in regio:

Eindhoven, Veldhoven, Bladel, Eersel, Valkenswaard, Reusel-de Mierden, Bergeijk, Waalre.

Karin van den Boomen

 boomen@scheidingsmakelaar.nl
 0497-84 53 68

Als bij elkaar blijven geen optie meer is, is scheiden in harmonie het beste alternatief. Zeker als kinderen erbij betrokken zijn, wil je als ouders maar een ding; blijvende geborgenheid voor jullie kinderen.

Als scheidingsmakelaar begeleid ik jullie tijdens alle stappen van het scheidingsproces. Naast de noodzakelijke praktische zaken, schenk ik ook aandacht aan de emotionele kant van de scheiding.

Als ervaringsdeskundige kan ik me goed inleven in de situatie van mijn cliënten.  Mijn professionele achtergrond als NLP-coach alsmede bedrijfskundige  &  manager bijzonder beheer in het bankwezen, geeft mij een brede basis om als scheidingsmakelaar jullie belangen te behartigen.

Voor ouders heb ik standaard een extra ondersteuning op het mentale vlak in het pakket. Hiermee wordt de basis gelegd om na de scheiding als ouders verder te kunnen gaan. Dat is immers in het belang van jullie kinderen.

Voor een afspraak kom ik graag bij jullie thuis of maken we gebruik van mijn kantoor. Ook is het mogelijk om de kennismaking  en de onderzoekende fase van de mediation tijdens een wandeling te doen. Het prettige van een wandeling is dat je niet \"tegenover elkaar staat\" maar letterlijk in beweging  bent naast elkaar. Samen op weg naar een nieuw begin, waarbij  ieder zijn eigen weg zal vinden.

Door de  (aanstaande) scheiding krijg je te maken met veel onzekerheden, waardoor de druk op je werk er niet altijd gemakkelijker op wordt. Om de impact op het werk zo veel mogelijk te beperken, is het mogelijk om ook in de avonduren en op zaterdag een afspraak te maken.
Het is mijn \"missie\" jullie scheiding  geen einde, maar een nieuw begin te laten zijn. Een nieuw begin waarbij jullie elkaar de ruimte geven voor de toekomst.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

Sorry, geen testimonial beschikbaar

Blog & Opinie

28-06-2018

Scheiden of blijven…

Met deze vraag kom je vroeg of laat in aanraking als je relatie niet is wat je verwacht had. Maar wat is dan wijsheid om te doen? …

21-06-2018

Communiceren met je ex-partner

Er zijn van die momenten dat de communicatie maar niet wil vlotten. Zelfs de meest eenvoudige afspraken zijn niet te maken met de …

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen