we staan voor u klaar
030 23 45 250
schrijf je in voor de nazorgnieuwsbrief
 nieuwsbrief

Volg via

Beschikbaar in regio:

Rotterdam, Delft, Den Haag e.o.

Accreditation:

Werkzaam in de provincie Zuid-Holland, regio Den Haag

Lily Hessels

 hessels@scheidingsmakelaar.nl
 06-38915157
 Violenweg 12, Den Haag

"Listen with your eyes" and see with your heart.

Mijn naam is Lily Hessels, ik heb Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit en ben Mfn-register mediator met een familie mediation accreditatie. Scheiden is een emotionele rollercoaster waardoor men soms niet meer helder naar de kwestie(s) kan kijken. Het is vaak ook een lastig en ingewikkeld proces om alle praktische en financiële zaken helder in kaart te brengen en te organiseren.

Als Scheidingsmakelaar ben ik verantwoordelijk voor het proces; de oplossingen en afspraken maakt u zelf. O.a. door middel van een stappenplan zorgen we ervoor dat het proces overzichtelijk blijft. Zodat u straks verder kunt, achter de genomen besluiten staat en zodoende een nieuwe start kunt maken. Bij echtscheidingsmediation vinden er gemiddeld vier á vijf gesprekken plaats waarbij er per bijeenkomst een onderwerp wordt behandeld (te denken valt aan o.a. de kinderen, alimentatie, vermogensrechtelijke afwikkeling en pensioenen). U en uw partner bepalen het tempo waarin dit gebeurt.

Ik heb een realitische & no-nonsens mediation stijl, met een dosis gezonde humor, in combinatie met een empathisch hart. Vooral het laatste is onontbeerlijk, met name als het gaat om het welzijn van kinderen. Wanneer er minderjarige kinderen betrokken zijn bij een echtscheiding is het ouderschapsplan een verplicht onderdeel van het convenant en verdient dan ook uitgebreide en nauwgezette aandacht. Het is ontzettend belangrijk dat gedurende het scheidingsproces de ontwikkeling van het kind in de gaten wordt gehouden en vooral ook het belang van het kind voorop wordt gesteld. Ik zorg ervoor dat er een brug geslagen wordt van 'het zijn van echtgenoten naar een samenwerkend long-life ouderschap voor de kinderen'. Samen in gesprek zijn we tenslotte vele malen sterker dan alleen in de strijd.

Na vijftien jaren met mijn gezin in diverse wereldsteden te hebben gewoond, ben ik bekend met de 'ins & outs' van het zijn van expat. Al jarenlang begeleid ik hierdoor internationale echtparen en hun families bij scheidingen of familie mediations. De gesprekken kunnen zowel overdag als 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij mij in het Coachhuis of bij jullie thuis. Op jullie verzoek kan dat ook op een andere locatie.

Wilt u meer informatie? Ik ben bereikbaar op 06-38.91.51.57 of stuur een e-mail naar
hessels@scheidingsmakelaar.nl.

Online Scheiden Plus

Online Scheiden Plus

U wilt in goed overleg online scheiden en weet in grote lijnen hoe u e.e.a. wilt, en om fouten te voorkomen bieden wij u tegen een vast laag tarief online uw eigen scheidingsspecialist, die ook een alimentatieberekening maakt, en het scheidingsconvenant opstelt.

Ga naar online-scheiden-plus.nl

Short Service Scheiding

Short Service Scheiding

Als u en uw (ex)partner kiezen voor een short service scheiding dan weet u in grote lijnen al hoe u e.e.a. wilt, en zet een ervaren scheidingsspecialist samen met u alles (financieel) op een rijtje. Dit kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden, of in een spreekkamer bij u in de buurt.

Stappenplan en aanmelden

Full Service Scheiding

Full Service Scheiding

Zijn er onderwerpen waar u het nog niet over eens bent en/of is uw scheiding financieel nogal ingewikkeld, dan adviseren wij altijd deze optie te kiezen. Het kosteloze kennismakings gesprek geeft hierover helderheid. Een ervaren scheidingsspecialist zet...

Stappenplan en aanmelden

Wat klanten over mij zeggen?

Sorry, geen testimonial beschikbaar

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

ScheidingsMakelaars

Ziet u uw plaatsnaam er niet tussen staan, vul dan het aanvraagformulier in of bel naar
030-2345250. We verbinden u direct door met de dichtstbijzijnde scheidingsmakelaar.

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ’s, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Wat is belangrijk om te weten?

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

Volg ons

© 2003 - De ScheidingsMakelaar

Website by: Curves n' Colors
Kosteloze kennismaking aanvragen