Volg via

Beschikbaar in regio:

Overijssel o.a. Almelo, Enschede, Hengelo, e.o. Drenthe o.a. Hardenberg, Coevorden, e.o.

Accreditation:

Erkend Hypotheek Adviseur

Marc Fokkink

 [email protected]
 06-51350980
 Demmersweg 47-16, 7556 BN Hengelo

Ook scheiden doe je samen!

Ondanks de vaak moeilijke tijd van emoties, onzekerheid en soms boosheid is het belangrijk om samen je eigen scheiding te regelen. Indien je samen je eigen scheiding regelt kun je des te eerder weer een nieuwe start maken. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn is de scheiding zelf regelen het allerbeste voor jullie kinderen.

Ook zullen er veel financiële zaken geregeld moeten worden. Dit hele proces kan onder begeleiding van Marc Fokkink. (al 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening o.a. Erkend Hypotheekadviseur) en heeft veel ervaring in wat er allemaal bij een echtscheiding komt kijken. "Het streven is dat je beide fatsoenlijk verder kunt met je leven, en dit in harmonie met de eventuele kinderen".

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Ik ben erg blij dat we bij ons echtscheidingstraject begeleid zijn door Marc. Juist in een situatie waarin emoties vaak nog een flinke rol spelen, is het zo fijn dat iemand goed gefocust blijft bij ook de zakelijke/praktische kant. Marc loodste ons vlot en helder door de wirwar aan financiële en praktische zaken die geregeld moesten worden. Hij had duidelijk oog voor elk van ons – sterker nog – voor ons hele gezin; Marc hield de focus scherp en ontwarde op subtiele wijze de emotionele aspecten van het wat zakelijker traject. Met zoveel respect en warmte… dat kan ik eigenlijk niet goed onder woorden brengen. Dankjewel voor alles! Hartelijke groet,”

Wilma, Hengelo

“Ik heb goede ervaringen met de scheidingsmakelaar Marc Fokkink. Hij geeft een duidelijke uitleg over de gang van zaken, is begripvol en onpartijdig. Alles wordt correct afgehandeld.”

Margreet

“Ik vind je een heel prettige en rustige persoon die alles heel goed kan uitleggen en de taaie stof met enige humor weet te brengen. Je hebt mensenkennis en weet wat je “in de kuip hebt”. “Doe maar gewoon..” spreekt ons erg aan. Ook het vertellen van je eigen ervaringen geeft vertrouwen. Alles is keurig en snel geregeld. Je straalt écht interesse uit in de mensen die je voor je hebt. Ik vond het een hele prettige samenwerking. Heel erg bedankt voor je advies en deskundigheid.”

Ingrid

“Zowel blij als bedroefd een punt te hebben gezet achter deze fase in mijn leven. Maar nu is wel het moment om je nogmaals te bedanken voor je inzet over de afgelopen maanden. Je hebt mij in ieder geval geholpen om in dit traject de focus te houden, waar nodig de rust te bewaren en me te wijzen op de belangen van de andere partij. En met enig regelmaat getoond hoeveel geduld je hebt met klanten.”

Gerard, Hengelo

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen