Volg via

Beschikbaar in regio:

* Rotterdam
* Delft
* Pijnacker-Nootdorp
* Bleiswijk
* Bergschenhoek
* Berkel en Rodenrijs.

Maurice Wijmans

 [email protected]
 06-52602251

Scheiden in Rotterdam e.o. en Lansingerland e.o ?
Bij Maurice Wijmans kunt u terecht voor :
* Advies, ondersteuning en begeleiding tijdens en na uw scheiding.
* In beeld brengen financiële situatie voor en na scheiding inclusief hulp aanvragen diverse toeslagen
* Opstellen van een werkbaar én houdbaar ouderschapsplan met aandacht voor de kinderen
* In beeld brengen van rechten en plichten maar vooral uitvoering geven aan uw wensen
* Volledige ontzorging tijdens het proces tot en met indienen rechtbank en inschrijven gemeente

Scheiding o.b.v. online is ook mogelijk in specifieke gevallen tegen een gereduceerd tarief. Neem daar voor contact op met Maurice Wijmans.

Zakelijke en emotionele overwegingen lopen voortdurend door elkaar heen. Maurice Wijmans ondersteunt u bij alles wat er bij een scheiding komt kijken. Dat kan uiteen lopen van de zorg voor kinderen, alimentatie, tot vermogenskwesties en de verdeling van het opgebouwde pensioen. Elke situatie is weer anders, want mensen verschillen en gaan wisselend met emoties om. Maurice Wijmans zorgt ervoor dat uw scheiding wordt ingevuld op de wijze die echt bij u beiden en uw kinderen past. Met oplossingen die houdbaar, eerlijk en oprecht zijn. Het is van belang om duidelijkheid, structuur en orde aan te brengen tijdens een onrustige periode in uw leven.

Wie is Maurice Wijmans?
Maurice Wijmans is als Bedrijfseconoom en Master of Financial Planning afgestudeerd (gecertificeerd MFP) aan de Erasmus Universiteit met als afstudeerreferaat \\\'De financiële planning rondom een Echtscheiding\\\' en heeft daarnaast de opleiding basis en familie mediation afgerond. Maurice Wijmans heeft al vele jaren ervaring in het begeleiden van echtscheidingen en de bijkomende emoties. Daarnaast is hij als Financieel Planner thuis op het gebied van alle financiële zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Of het nu gaat om een advies over de woning en hypotheek, uw pensioen of onderneming. Hij kan voor u in kaart brengen wat de situatie is en u informeren de juiste keuze hierin te maken. Maurice Wijmans heeft ook het \\\'Zandkastelen\\\' programma gevolgd waarbij specifiek de rol van de kinderen wordt uitgelicht. Tijdens het programma wordt uitgebreid stil gestaan bij de wijze waarop kinderen een echtscheidingsproces ervaren en hoe de ouders geholpen kunnen worden om het de kinderen eenvoudiger te maken.

Mail Maurice Wijmans op: [email protected]
Of bel naar: 06-52602251

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“De begeleiding van de adviseur heb ik als zeer prettig ervaren. De heer Wijmans stelde mij op me gemak en zoals het hoort te zijn voor ons beide een sparringpartner.”

Anoniem

“De adviseur kon goed zaken (her)formuleren, waardoor er op prettige wijze afspraken te maken waren. Ook in het emotioneel proces gaf dit ruimte.”

Anoniem

“Tijdens een procedure van een echtscheiding moeten veel, heel veel keuzes gemaakt worden. Die maak je uiteindelijk zelf maar goed advies is daarbij onontbeerlijk. En goed advies is niet altijd hetgeen je wilt worden maar wel wat nodig is om uiteindelijk verder te kunnen met je leven. Los daarvan is het prettig als een adviseur heel erg met je meedenkt en voorzetten geeft over zaken die er aan gaan komen. Vooral dat laatste, het meedenken, zaken voor je controleren en bijna uithandennemen om je te ontlasten, heft mij de afgelopen 9 maanden enorm geholpen. Ik dacht dat ik er helemaal alleen voor stond. Maar in de praktijk was dat niet het geval. En dat is heel prettig om te ervaren. het is uiteindelijk een process waarin je leert omgaan met nieuwe situaties en keuzes.”

Laura

“De adviseur kwam bij ons over als een vriendelijke man die betrokken is bij wat hij doet. Een deskundige man die verstand heeft van zaken. De gesprekken verliepen prettig, menselijk en vooral onpartijdig. Op een rustige manier gaf de mediator uitleg over de onderwerpen en gaf aan verschillende mogelijkheden in kaart te zullen brengen zodat de toekomst er voor beide partijen goed uit zou zien. Als iets niet duidelijk was ( vooral het stukje pensioen) dan legt hij het nog 2 of 3 keer uit. Een scheiding is heel ingrijpend, niet alleen emotioneel maar ook praktisch gezien. Het is daarom fijn als een betrouwbaar en deskundig iemand naast je staat die meedenkt hoe het beste door het proces te komen. Wij kijken er met een goed gevoel op terug. Omdat wij zelf tevreden waren over de begeleiding hebben wij Settlement bij een ander stel aanbevolen die ook in een scheiding zat.”

Anoniem

“De scheidingsmakelaar is een betrokken persoon, heel duidelijk uitleg, meelevend … Hij heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de scheiding in z`n werking gaat, en geen ene vraag was te veel voor hm. We voelde ons vanaf het eerste gesprek op ons gemak bij hem.”

Anoniem

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen