Volg via

Beschikbaar in regio:

Gelderland

Accreditation:

NMI gecertificeerd mediator

Peter Vossen

 p.vossen@scheidingsmakelaar.nl
 06-83533644
 Werkt op basis van huisbezoek en op locatie

Als MfN-registermediator regel ik alle zaken omtrent uw scheiding, inclusief de juridische afhandeling. Doordat ik ook sta ingeschreven als familiemediator bij de Raad voor Rechtsbijstand kan ik u daarbij eventueel ook assisteren op basis van de gesubsidieerde rechtsbijstand.

Wanneer u heeft besloten om te gaan scheiden komen er vele problemen en vragen op u af, zoals: hoe moet het verder met de kinderen, hoe gaat het met de woning, kan ik mijn zaak behouden, hoeveel partneralimentatie moet ik betalen? Het is belangrijk dat u als (ex)partners na een scheiding verder kunt gaan met uw eigen leven en bovendien dat de eventuele kinderen niet de dupe worden van uw scheiding.

Als ScheidingsMakelaar help ik u om alles op een rij te zetten en op een respectvolle wijze uw scheiding te regelen.

De ervaring heeft mij geleerd dat men het vaak prettig vindt dat ik, desgewenst, de gesprekken samen met mijn vrouw Gozien, eveneens ScheidingsMakelaar, voer. Hierdoor voelt men zich doorgaans meer op zijn of haar gemak.

Als ScheidingsMakelaar werk ik tegen een van tevoren met u afgesproken tarief. Het maakt daarbij niet uit hoe lang de procedure duurt. Zakelijk gezien kan er veel snel geregeld worden. Toch blijf ik oog houden voor mensen met hevige emoties, die soms meer tijd nodig hebben om tot een beslissing te komen. Uiteindelijk dient er een duurzaam contract in de vorm van een convenant en/of ouderschapsplan op tafel te komen liggen.

De gesprekken voer ik zowel overdag als 's avonds bij u thuis of desgewenst op een andere locatie.

Wilt u meer informatie, bel dan: 06 - 83 533 644 of stuur een e-mail naar: p.vossen@scheidingsmakelaar.nl

Volg ook het blog van Gozien en Peter Vossen: www.scheiden-in-gelderland.nl/ of kijk op:
www.vossenmediation-advies.nl

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“Peter en Gozien hebben verstand van zaken en weten je op je gemak te stellen. Tevens hoe zij met kinderen omgaan die erbij aanwezig zijn vind ik super en erg belangrijk. Ik heb niks dan goeds te zeggen over hoe zij ons hebben geholpen.”

Robert

“Peter en Gozien Vossen hebben uitstekend bemiddeld. Zij hebben ons na 2 jaar weer aan het praten gekregen. We zijn nu gescheiden, maar we gaan veel beter met elkaar om dan dat we ooit hebben gedaan. We gaan nu zelfs samen bij onze volwassen kinderen op bezoek! Peter en Gozien hebben ook onze, best wel ingewikkelde, financiële zaken uitstekend afgehandeld.”

Rianne en Henk

“Geert en ik dachten even snel te kunnen scheiden. Er waren geen kinderen in het spel. Wel hebben we beiden een eigen zaak én een gezamenlijke woning welke al in de verkoop stond. Dat laatste tot groot verdriet van mijn (ex)partner die zoveel ziel en zaligheid in de woning had gelegd en die vanuit onze woning zijn onderneming drijft. Peter en Gozien stelden ons tijdens het intakegesprek al gerust dat er misschien nog wel een of meerdere mogelijkheden waren om de woning toch voor Geert te kunnen behouden. Het heeft dan wel langer geduurd dan dat wij hadden ingeschat, maar het is het dubbel en dwars waard geweest. We hebben de woning uit de verkoop gehaald en mede door de expertise van Peter en Gozien heeft Geert toch de woning kunnen behouden en kan hij zijn onderneming aan huis voortzetten.”

Geert en Janine

“De begeleiding door Peter en Gozien Vossen willen wij in de volgende zin samenvatten: Een begeleiding van de scheiding met veel deskundigheid en empathie en begrip naar beide partijen. “

E. en F.

“Dat onze scheiding financieel nogal wat voeten in aarde zou hebben was ons bekend. Mijn vrouw en ik hebben in de personen van Peter en Gozien dan ook letterlijk de juiste mensen in huis gehaald die met uitgebreide kennis van zaken, privé- én zeker ook zakelijk, ons uitstekend hebben bijgestaan. Mijn vrouw, onze kinderen en ik sluiten op een goede manier een mooie periode uit ons leven af en kijken met opgeheven hoofd de toekomst in. Peter en Gozien dank je wel.”

Marien en Gijs

“We dachten alles goed vastgelegd te hebben in de huwelijkse voorwaarden en onze testamenten, maar dat bleek bij de uiteindelijke verdeling van de boedel toch geheel anders uit te pakken. Met jullie uitgebreide informatie over de fiscale en juridische gevolgen van hetgeen was vastgelegd hebben wij ondanks de complexiteit een goed beeld gekregen van het geheel en als gevolg daarvan goede afspraken kunnen maken. Peter en Gozien, dank je wel.”

Peter en Sas

“Het gevoel dat er altijd iemand is waar je terecht kunt met vragen e.d. via de mail of telefoon, gaf een rustig gevoel. Het heeft mij geholpen in het verwerkingsproces. Complimenten voor Peter en Gozien voor de prettige omgang en samenwerking. Dank en vriendelijke groeten,”

Janneke

Blog & Opinie

19-12-2016

Uw financiële situatie na de scheiding

Als u gaat scheiden heeft dat doorgaans grote financiële gevolgen voor u en uw partner. Ieder heeft na de scheiding alleen nog zi…

14-03-2016

Huwelijkse voorwaarden en dan

Een meerderheid van de 2de kamer is er voorstander van dat indien partners gaan trouwen standaard huwelijkse voorwaarden van toepa…

28-01-2016

Internetscheiding

Als ScheidingsMakelaar regelen wij samen met u uw scheiding voor een van tevoren met u afgesproken vast bedrag waardoor u precies …

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen