Volg via

Beschikbaar in regio:

Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Baarn, Soest, Leusden, De Bilt, Den Dolder, Huis ter Heide.

Accreditation:

NMI registermediator - Familie Mediation

Simone Maten

 [email protected]
 06-53182365

Als ScheidingsMakelaar neem ik u graag een zorg uit handen door de zakelijke kant van uw scheidingstraject van A tot Z te begeleiden. Een scheiding heeft een enorme impact op uw leven, daarom is het zaak om het scheidingstraject zorgvuldig te doorlopen, ik help u daarbij tegen een vaste all-in prijs! Ik heb de beschikking over een kantoor, maar werk ook op basis van huisbezoek, dus indien u dit op prijs stelt kom ik bij u thuis, zodat we samen uw scheiding zo goed mogelijk kunnen regelen. Belt of mailt u mij gerust voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

“In 2013 kwam ik in contact met Simone Maten met een verzoek tot hulp bij mijn scheiding.Een moeilijke en pijnlijke periode, waarbij goede hulp ook essentieel is om e.e.a. goed te kunnen verwerken. Mijn scheiding was op papier een simpele, maar bleek toch erg lang te duren door slechte communicatie tussen mij en mijn ex vrouw. Hierin was het dan ook een verademing om van advies voorzien te worden door Simone in dit zeer frustrerende proces. Door haar kundigheid, oplossingsgerichtheid en kalmte heb achteraf een prettig gevoel overgehouden aan iets wat moeilijk als positief uit te leggen valt. Daarvoor ben ik haar dan ook zeer dankbaar.”

Bert, Soesterberg

“Wij zijn via kennissen bij Simone terecht gekomen. Na een prettig voorgesprek hebben we besloten Simone onze scheiding te laten regelen. Alles werd duidelijk uitgelegd en het contact was prettig. De scheiding was snel geregeld en zelfs na die tijd staat Simone voor ons klaar om vragen te beantwoorden.”

Franciska, Soest

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen