Volg via

Beschikbaar in regio:

Nijmegen, Ubbergen, Wijchen, Beuningen, Overbetuwe, Wageningen en Ede.

Anique Vinke

 vinke@scheidingsmakelaar.nl
 06-12957494/ 030-2345250

Mijn naam is Anique Vinke, naast mediation heb ik pedagogiek gestudeerd en ben ik als pedagoog werkzaam in de jeugdhulpverlening. Ook hierbij heb ik te maken met diverse echtscheidingen en zie ik dagelijks de impact van een echtscheiding bij zowel de kinderen als hun ouders.

Naast de vele emoties die een echtscheiding teweegbrengt, moet er op praktisch gebied ook veel geregeld worden. Mijn taak is om u zo goed mogelijk door het scheidingsproces heen te leiden, stap voor stap. Gemiddeld worden er 3-5 gesprekken gevoerd. Indien er meer afspraken nodig zijn dan zal daar ook alle aandacht aan besteed worden. Hierbij zullen wij stil staan bij ieders (individuele) verhaal, bijkomende emoties, het ouderschapsplan, de financiën, verdeling van de inboedel, de alimentatieberekening en natuurlijk de afspraken over de opvoeding van uw kinderen. Doordat er verschillende opties en toekomstige afspraken belicht en besproken worden, kan er een gedegen plan voor u op maat worden gemaakt. Hierdoor kunt u, in goede harmonie, als ouders samen verder in de opvoeding van jullie kinderen. ‘Een relatie beëindigd maar het moeder- en vaderschap niet’.
Naast de scheiding en de zorg voor uw kinderen is het ook belangrijk dat u als individu een goede start kan maken, hier zullen we uitgebreid bij stil staan.

Zelfs wanneer u geen kinderen heeft is het fijn om uw echtscheiding/ beëindiging van uw relatie, stap voor stap, naar uw wensen te regelen. Daarbij wil ik u graag ondersteunen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u vrijblijvend contact met mij op via 06-12957494 of www.medinique.nl

Zeven dagen per week ben ik bereikbaar, ook in de avond.

Hoe ga ik te werk:

Wat is het vertrekpunt?

Waar wilt u staan over een jaar?

Welzjin

Wonen

Werken

Wat klanten over mij zeggen?

Sorry, geen testimonial beschikbaar

Blog & Opinie

Sorry, er zijn momenteel geen blogs

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen

GESLACHT
BENT U OF IS UW PARTNER ONDERNEMER
Contact via

Volg ons

Kosteloze kennismaking aanvragen