030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Hoe verdeelt u uw bezittingen?

Scheiden is niet alleen het afronden van wat is geweest. Een scheidingsbemiddelaar zorgt voor een solide start. U staat tijdens uw scheiding voor een aantal keuzes en beslissingen die van invloed zijn op uw toekomst. Met onze ervaring uit zo'n 2.000 scheidingen per jaar begeleiden we u op weg naar een nieuw begin.

Extra hulp bij uw scheiding

Naast onze standaarddiensten kunnen we u ook helpen met het zoeken naar werk, het huren van een nieuwe woning en extra begeleiding van uw kinderen. Ons idee is namelijk dat een scheiding meer behelst dan de ontbinding van een overeenkomst tussen partners, maar dat twee levens weer op de rails gezet moeten worden. Daarbij willen we u graag helpen. Bekijk hier ons stappenplan bij scheiding.

 

Na de scheiding zoekt tenminste een van u een nieuwe plek om te wonen. In sommige gevallen heeft een van de partijen ineens beschikking over een grote som geld, bijvoorbeeld door afkoop van de overwaarde, of door aliment... Lees Meer »
Bij scheiden houden de verplichtingen van het huwelijk of het geregistreerd partnerschap op, maar voor de onderhoudsverplichting ligt dat anders. Bij een scheiding vervalt de verplichting niet om financieel voor elkaar t... Lees Meer »
Bij een nieuw begin na de scheiding horen ook nieuwe verzekeringen. Een scheidingsbemiddelaar kijkt samen met u wat u nodig heeft, en wat de premies zijn.  Lees Meer »
Scheiding met testament Soms hebben partners bij of tijdens het huwelijk een testament opgemaakt. Vaak is de essentie van zo'n testament, de partner financieel verzorgd achter te laten wanneer een va... Lees Meer »

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Annelies (35) woonde samen en heeft 2 kinderen

"Mijn ex-vriend wilde de scheiding onderling regelen, maar ik had niet het gevoel dat het eerlijk ging. Daarom heben we De ScheidingsMakelaar ingeschakeld." "Heel erg, maar ik wist dus helemaal niets van onze f...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?