030 23 45 250 Stel een vraag Schrijf je in voor de nazorg nieuwsbrief
.

Wat kost een scheiding?

Wat kost een scheiding? Wat zijn onze prijzen?

wat kost een scheidingOns gemiddelde tarief voor scheiden is relatief laag. Ter vergelijking: u zou voor wat u bij ons samen betaalt per persoon hooguit 6 uur bij een advocaat terecht kunnen. De ScheidingsMakelaar is een onafhankelijke organisatie. We werken met vaste tarieven, ongeacht het aantal gesprekken dat nodig is.  U hoeft niet op de klok te kijken of uw tijd op is. De beantwoording van telefoontjes en e-mails hoort ook gewoon bij onze dienstverlening. We delen u de tarieven mee tijdens het kennismakingsgesprek.U weet daarom vooraf wat u scheiding kost. Neem voor een precieze prijsindicatie contact met ons op via het formulier of bel naar 030-2345250. 

Wij zijn geen verkoopkantoor voor een grote bank, hypotheekverstrekker of financier met belangen. Wij garanderen ons onafhankelijk advies. Daarbij komt, dat we niet alleen het juridische traject verzorgen, maar u ook voorlichten over de keuzes die u moet maken en we zoeken actief naar alternatieven voor uw vraagstukken. We denken mee over uw toekomst, zodat u na de scheiding een goede start maakt.

  Denkt u uw scheiding helemaal zelf te kunnen regelen? Kijk dan hier voor onze online dienstverlening Online-scheiden-plus.nl.  

 

 

Vrijblijvend advies over uw situatie?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Bel mij terug
Verstuur bericht

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Verstuur bericht

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

U en uw partner hebben besloten te gaan scheiden en hebben de intentie om in goed overleg uit elkaar te gaan. In het kennismakingsgesprek kijken we wat we voor u beiden kunnen betekenen en bevragen u langs de vijf W's. Tijdens het scheidingsproces doorloopt u globaal de volgende stappen. Stap 1: Scheidingsmelding als vertrekpunt Bij een scheiding is de scheidingsmelding een cruciaal onderdeel van het proces. Deze mel...

Scheiden is meer dan alleen een handtekening zetten.

Al meer dan 15 jaar handelen we als grootste partij in Nederland op unieke wijze de meeste scheidingen af. Meer weten?

De ervaring van...

Angelique (38) wist niet hoe ze de scheiding aan moest pakken

"Ik voelde me echt hulpeloos. Anouk was net geboren, toen mijn vriend zag dat hij onze relatie niet meer zag zitten en op zichzelf ging wonen." "Je denkt toch: kan ik het wel alleen? Wat moet er allemaal ...

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?